Aleris Vårdcentral Nyby

Aleris Vårdcentral Nyby erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Därför har vi samlat all kompetens under ett och samma tak. Med ett trevligt och professionellt bemötande i telefon eller vid kontakt på vår mottagning blir du slussad till rätt vårdgivare. Pernilla Netinder med personal hälsar er varmt välkomna!

Labbet stänger alltid kl 12 på fredagar för venösa prover.

Nyhet! NIPT

Läs mera

Kontakt med läkare

Bahram Javizian är en ST-läkare från Falun som börjat hos oss nu under oktober. Välkommen! 

Ring 018-611 75 10 för att boka ett besök eller boka via mina vårdkontakter.

Drop In

Vi har  drop in-mottagning för enklare akuta åkommor varje vardag mellan 8-11 och 13-15. 

En sjuksköterska bedömer dina besvär och kan då ge råd om egenvård eller vid behov en läkartid.

För blodtryckskontroll  ring 018-611 75 10 och boka en tid.

På fredagar efter kl 13 är det ingen drop-in för provtagning.

MVC

Nu erbjuder vi även  MVC på Aleris Nyby Vårdcentral.Har du några funderingar kring MVC så ring gärna till oss på 018-611 75 10.

När vårdcentralen är stängd

När vårdcentralen är stängd kan du vända dig till 1177. Vi akuta besvär vänd dig till Akutmottagningen på Akademiska Sjukhuset.

Våra grupper

Vi jobbar aktivt med grupper med hälsofrämjande tema Och vi kommer bland annat att erbjuda våra patienter en Viktgrupp samt Stress/Sömngrupp. Vi kommer även forsätta att erbjuda Hälsosamtal.

Fråga oss gärna i receptionen om du är intresserad. Alla våra grupper startar löpande då efterfrågan är stor.

En nyhet som vi erbjuder alla våra patienter med högt blodtryck är en blodtrycksskola. Vi träffas i grupp en gång för lite allmän information tillsammans.

Hos oss på vårdcentralen har du tillgång till våra erfarna husläkare, specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor och sjuksköterskor. Vi har även ett flertal andra mottagningar som du får tillgång till. Nu kan även du som är bosatt i Sörmland eller Västmanland lista dig hos oss.

 Välkommen till vår Drop-in mottagning.

Tobaksavvänjning

Vi erbjuder grupper eller enskilda samtal för tobaksavväjning. Efter många års framgångsrikt arbete har många av våra tidigare deltagare slutat med tobak. Se din chans nu och ge dig själv en möjlighet att lyckas du också!

Välkommen att höra av dig till oss på Nyby Vårdcentral.

Till toppen av sidan