Trumslagarbacken

Aleris Trumslagarbacken

Cirka 3 km från Västerås centrum ligger äldreboendet Trumslagarbacken. Boendet ligger i slutet av en rullstensås omgivet av en grönskande naturtomt.

Cirka 3 km från Västerås centrum ligger äldreboendet Trumslagarbacken. Boendet ligger i slutet av en rullstensås omgivet av en grönskande naturtomt. I närområdet finns bostadsområde med såväl flerfamiljshus som äldre villor. Ett par hundra meter bort ligger Pettersbergs centrum med mataffär med postservice och apoteksombud. I centrum finns även frisör. Nedanför boendet finns gång- och cykelväg längs med Svartån. Här finns även gång- och cykelväg till Vallby friluftsmuseum och vackra Djäkneberget.

Trumslagarbacken har en terrass i markplan med fina uteplatser. Den fina uteplatsen används för måltider, fika och inte minst till aktiviteter såsom odling i odlingslådor. På övre plan finns rymliga balkonger. Boendet har smakfullt möblerade vardagsrum som ger en hemtrevlig känsla.

Kock på plats

På Trumslagarbacken har vi en kock som lagar all mat som serveras på boendet. Maten är anpassad för målgruppen äldre och specialkost och konsistensanpassad kost erbjuds de äldre som har behov av detta.

För att maten som tillagas ska stämma överens med de boendes behov har kocken regelbundet möte med boendets chef liksom med enheternas kostombud.

Boende

Trumslagarbacken har 36 lägenheter fördelade på tre plan med 12 lägenheter på respektive plan. Lägenheterna består av ett rum (35-39 kvm) med kokvrå, WC och dusch. Till samtliga lägenheter finns tillhörande vindsförråd.

Hos oss möblerar den enskilde själv sin lägenhet för att skapa hemkänsla. Lägenheten är försedd med säng.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Elisabet Sköldeberg är verksamhetchef på Trumslagarbacken i Västerås. Du når henne onom på e-post: Elisabet Sköldeberg 

Till toppen av sidan