Aleris Gruppbostad Kolmården- Nybyggt LSS-boende

Aleris Gruppbostad Kolmården tar personer som omfattas av personkrets 1 inom LSS. Vi erbjuder särskilt stöd och service till vuxna kvinnor och män med neuropsykiatrisk problematik, utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Liksom anpassat stöd för såväl psykisk som fysisk tilläggsproblematik.

Boendet utgörs av en nybyggd villa bestående av sex lägenheter. Boendet stod inflyttningsklart sommaren 2018 och är utfört i enlighet med boverkets regler avseende målgruppen och välkomnar personer med fysiska funktionsvariationer.

Samtliga lägenheter erbjuder boende på 42 m2 och har en öppen planlösning med tydlig avgränsning mellan sovrum, vardagsrum och kök. Lägenheterna har egna badrum med dusch och toalett samt utgång till egen uteplats.

Utöver lägenheterna inrymmer villan även gemensamhetsutrymmen bestående av allrum och kök samt en gemensam uteplats och trädgård.

Vi erbjuder stöd utifrån ditt behov

Vi vill göra skillnad i varje möte och värnar alltid om den enskildes integritet och självbestämmande. Inom Aleris LSS-verksamheter arbetar vi utifrån att skapa individuella förutsättningar för en begriplig, hanterbar och meningsfull tillvaro. Med individen i centrum anpassar vi sedan stöden som ge utifrån individuella behov och önskemål.

Kontaktperson

Irene Magnusson är verksamhetschef på Aleris Gruppbostad Kolmården. Irene nås på telefon 011-130714 eller 0722-444845 eller epost: irene.magnusson@aleris.se.

Till toppen av sidan