Anne-Marie Svensson

Divisionschef Aleris Omsorg

Anne-Marie Svensson har en lång bakgrund inom hälso- och sjukvård samt omsorg. Hon har arbetat både i direkt vårdarbete, stab och utvecklingsroller men sedan 15 år som chef inom såväl landsting, kommun och nu som divisionschef för Aleris omsorgsverksamheter i Sverige.

"Jag tror att alla människor har en vilja och förmåga att påverka sina liv. Trots olika förutsättningar skapar vi genom ett demokratiskt samhälle möjligheter till utveckling för individen och samhället. I detta samhälle är valfriheten en viktig del. Genom att påverka min vardag bidrar jag till mångfald som i sin tur skapar en dynamik av olika varor och tjänster.

Konkurrens och mångfald har bidragit till att utveckla den offentliga sektorn och vi har en av värdens bästa offentligt finansierade välfärdssamhällen. Den vill jag vara med och utveckla till att bli ännu bättre. Jag har fått förtroendet att vara ordförande för Bransch Äldreomsorg inom Vårdföretagarna och jag är en del av såväl Vårdföretagarnas som Svenskt näringslivs styrelse.

Idag är det politiska läget turbulent. Detta kommer säkert att märkas under Almedalsveckan.

Kom gärna och dela en stund med mig och samtala om branschens villkor, hur vi mäter och utvecklar svensk omsorg eller hur vi kan öka vår transparens."

Träffas:

Från söndag 28 juni till fredag 3 juli.

Kontakt:

+46 (0)8 123 190 35
anne-marie.svensson@aleris.se 


Till toppen av sidan