Johanna Remnert Kristoffersson

Affärsområdeschef Aleris Diagnostik

Johanna Remnert Kristoffersson har arbetat som chef inom vårdsektorn i cirka 15 år, både inom privat och offentlig vård, i Sverige och i England.

Nu arbetar Johanna som Affärsområdeschef för Aleris Medilab som bedriver laboratoriemedicinsk verksamhet med ett stort centrallaboratorium i Täby i Stockholm samt flera närlaboratorium i Storstockholm och Uppsala som har beställare från många delar av Sverige.

Tidigare har hon under många år arbetat som verksamhetchef för Capio Medoculars ögonkliniker i Sverige. Johanna har även varit med och startat upp en klinik åt Capio i London och har arbetat som verksamhetschef där. Under hennes år i England har hon även arbetat flera år inom offentlig vård, bland annat som avdelningschef för akutvårdsintagningsavdelning en (AVA) på Charing Cross Hospital. Hon är utbildad till sjuksköterska och har vidareutbildat sig inom ledarskap och ekonomi.

"Vi erbjuder laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, mikrobiologi, patologi, cytologi med mera. Med mig får ni gärna prata om kvalitativ diagnostik med hög tillgänglighet och snabba svarstider, en förenklad och effektiv service, uppstart av nya verksamheter/samarbeten. Vi kan även erbjuda utbildning för läkare och andra yrkesgrupper samt kvalitetssäkring av PNA-lab."

Träffas:

Från måndag 29 juni till onsdag 1 juli

Kontakt:

+46 (0)8 123 191 01
+46 (0)70 0891056
johanna.kristoffersson@aleris.se


Till toppen av sidan