Lars Ahlander

Affärsområdeschef Aleris Röntgen

Lars Ahlander är affärsområdeschef för Aleris Röntgen i Sverige och har varit anställd sedan 1995 och byggt upp röntgenverksamheten inom Aleris sedan starten.

Aleris är Sveriges största radiologiproducent, alla kategorier, och  specialiteten är MR (Magnetkamera undersökningar). Det är generellt långa väntetider för MR i alla landsting i Sverige. Under senare år har det skett en kraftig ökning av efterfrågan (ca 15%/år) och kösituationen är därmed besvärlig i många landsting. Aleris Röntgen har inga väntetider och idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Karlstad. Vår strategi är att hjälpa landstingen med köproblematik genom att etablera verksamhet eller att tillfälligt ställa upp en MR i trailer. Just nu är vårt huvudfokus på Östergötland, Västerbotten och Västernorrland.

"Med mig kan man resonera om allt inom radiologi och samarbete mellan offentlig och privat driven vård. Försäkringsbolagens efterfrågan av diagnostik växer kraftigt och vi är ledande leverantör till dem. Jag diskuterar gärna samarbete i nya former."

Träffas:

Från måndag 29 juni kl.12 till onsdag 1 juli kl.15

Kontakt

+46 (0)8 690 54 51
+46 (0)70 461 00 21
lars.ahlander@aleris.se


Till toppen av sidan