Möt några av oss

I vårt arbete möter vi människor. Vissa av oss möter nya människor varje dag, andra möter samma människor i flera år och en del av oss möter människor i deras svåraste stunder.

Att arbeta nära människor är en stor möjlighet och ett stort ansvar. Varje gång vi möter någon har vi möjlighet att skapa ett bra möte. Det känns direkt om det blev bra, eller inte.
För oss som arbetar är mötet kanske ett av många, för de vi möter kan det handla om ett av livets viktigaste. Och i varje möte skapas också en bild av Aleris.

Här möter du några av oss

Aleris bredd, med tjänster inom både vård och omsorg, innebär att det finns goda möjligheter till personlig utveckling på arbetsplatsen. Här berättar några av våra medarbetare om sina erfarenheter på Aleris.

 

ann-sofieÖgonsjuksköterska
Aleris Ögon Ängelholm

”En ögonsjuksköterska här hos oss bedömer mycket själv. Det är många självständiga mottagningar med egna bedömningar.” Möt Ann-Sofie när hon berättar om sitt arbete som ögonsjuksköterska på Aleris Ögon Ängelholm.

 

 

Björn Majholm

Föreståndare
Aleris Rånäs behandlingshem

”Jag har otroligt kompetenta medarbetare som ställer upp på varandra i alla lägen”, säger Björn, föreståndare och behandlingspersonal. Möt honom när han berättar om sin arbetsvardag på Aleris Rånäs Behandlingshem.Reza EbrahimiUndersköterska 
Norrgården äldreboende 

”Jag tänker att Aleris ser hela människan, bakgrund, kultur och allt” säger Reza, undersköterska på Norrgården äldreboende i Sollentuna norr om Stockholm, när han berättar om sitt arbete där.

 


Christian Löwbeer

Överläkare klinisk kemi
Aleris Medilab, Täby

”Det är roligt att gå till jobbet när man har bra arbetskamrater!” säger Christian Löwbeer, överläkare i klinisk kemi. Hör honom berätta om sin arbetsvardag på Aleris Medilab.

 

 

Nemain Ulvemo

Arbetsterapeut
Aleris Strandhagens Behandlingshem Vimmerby  

”Vi satsar på kvalitet, oavsett vad vi gör” säger Nemain, arbetsterapeut. Möt henne när hon berättar om sitt arbete på Aleris Strandhagens Behandlingshem Vimmerby.

 

 

Ellen Löfgren IdhDietist
Aleris Rehab Älvsjö

"Omtänksamhet är ju en självklarhet när vi jobbar". Möt Ellen när hon berättar om sin arbetsvardag och hur hon startade matlagningsgruppen Snabbt, smalt och enkelt.

 

 

Ulrika Arousell, verksamhetschef

Verksamhetschef
Slottsovalens äldreboende

"Jag kan känna att jag är med och påverkar" -  Möt Ulrika, verksamhetschef, när hon berättar om sin arbetsvardag och hur hon ser möjligheter att omsätta sina idéer till verklighet. 

 


Setareh BabaeiBiomedicinsk analytiker 
Aleris Fysiologlab

"Nytänkande är den av våra värderingar som Setareh, biomedicinsk analytiker, tycker passar bäst på Aleris Fysiologlab där hon arbetar. Hör henne berätta om exempel på det i sin arbetsvardag."

 

 

Dennis Selsborg

Affärsområdeschef
Aleris Hemtjänst

"Det är väldigt häftigt för mig att kunna se att vi går från en idé och tanke till att kunna vara med på den resan att steg för steg utveckla och förbättra – och så få ett kvitto på att vi har en bra kvalitet"

 

 

Yvette_IlonaSjuksköterska och Operations- och Narkossjuksköterska
Aleris Obesitas Kristianstad

"Alla våra medarbetare uppmuntras att tänka nytt". Ilona och Yvette tog initiativ till ett forskningsprojekt som de senare har fått presentera både på  Kirurgveckan i Örebro och en världskongress i Wien.

 

 

Kristina Rosen

Föreståndare
Aleris Ensamkommande Rosengård

"Det brutala uppvaknandet lämnade mig med känslan av att vilja hjälpa mer. Tanken på en resa till de grekiska öarna började gro." Läs om Kristinas vilja att lära sig mer om Europas flyktingproblematik!

 

 

Helena Hiblin Aleris Halmstad PlazaKvalitétshandledare och aktivitetssamordnare
Aleris Halmstad Plaza

Helena Hiblin berättar; "En bra dag på jobbet måste jag säga att jag har varje dag, utan att överdriva. Jag börjar dagen med att träffa alla positiva kollegor."

 

 

Kerstin DavidssonVD och verksamhetschef kirurgi 
Aleris Specialistvård Motala

"Engagemang och kompetens är nyckeln till framgång" säger Kerstin Davidsson. "Kreativitet är också en viktig egenskap för den här rollen och självklart förmågan att skapa delaktighet både hos medarbetarna men även patienterna. Bra vård är ett lagarbete."Urban HögbergSjuksköterska
Aleris Specialistvård Bollnäs 

"Det är viktigt att ta hand om patienten, hålla tider, ge information att man har fokus på patienten helt enkelt" säger Urban Högberg. Läs mer om hans arbete på sjukhuset.

Till toppen av sidan