Aleris Fornuddsparken Plaza – ett nytt boende med omsorg och aktivitet

I expansiva och naturnära Tyresö utanför Stockholm uppför Aleris nu Fornuddsparken Plaza, ett äldreboende med 60 platser.

Aleris Plaza-boenden har fått sitt namn från de öppna platser för samvaro, inne och ute, som finns på alla boenden. Här kan man träffas och umgås året runt och följa vädrets växlingar. Men att bo hos oss på Aleris Fornuddsparken Plaza innebär också att man kommer att:

  • Få en omsorg som bygger på ens egna behov och önskemål.
  • Erbjudas mat och måltidsstunder som skapar glädje, aptit och gemenskap.
  • Ha möjlighet att delta i aktiviteter varje dag eller kanske bara komma ut i luften.
  • Ha tillgång till surfplatta, musiktjänster och alltid veta att personalen har tillgång till modern teknik som minskar risken för fall. Allt för att du som boende alltid ska känna dig trygg.

- Plazaboendena har vi byggt upp genom att lyssna på vad äldre vill ha, vad forskningen visar och utifrån kunskapen hos vår personal. Då ser man att den individanpassade omsorgen, den goda måltidsstunden, aktivitet och moderna hjälpmedel är den kombination som ger värme och trygghet, säger Kristin Ahne, affärsområdeschef Aleris Omsorg.

- På Aleris Fornuddsparken Plaza ska de äldre trivas och ha det bra. Vill man vara aktiv så finns den möjligheten, vill man i stället bara ta det lugnt så går det lika bra. Det viktiga är att man mår gott, säger Kristin Ahne.

Aleris Fornuddsparken Plaza uppförs i samarbete med Vectura Fastigheter.

- Vi är otroligt glada över att satsningen på framtidens boende för äldre fortsätter. Denna gång etablerar vi vår första fastighet i Tyresö kommun där vi ser fram emot ett fortsatt långsiktigt samarbete med vår blivande hyresgäst Aleris, säger Susanne Ekblom, VD Vectura Fastigheter.

Frågor och svar om Aleris Fornuddsparken Plaza i Tyresö

När öppnar Fornuddsparken Plaza Tyresö?
Beräknad öppning mitten av 2020

Var kommer det att ligga?
På Gärdesvägen i Tyresö

Hur gör man om man är intresserad av att bo på Aleris Fornuddsparken Plaza?
För att ansöka om plats kontakta din hemkommun. Om du bor i Tyresö kan du läsa mer här: https://www.tyreso.se/omsorg--stod/stod-for-aldre/att-bli-aldre-i-tyreso.html

Ytterligare information

För ytterligare information, vänligen kontakta: Henrik Kennedy, kommunikationschef Aleris: 0706-827123

Till toppen av sidan