Aleris satsar på Politikerveckan i Järva

Allas rätt till en god hälsa och karriärvägar i vård och omsorg. Det är de teman som Aleris lyfter när vi finns på plats under Politikerveckan i Järva.

Med både specialistvård och primärvård har Aleris ett mångårigt och starkt engagemang i Stockholmsförorten Järva/Rinkeby. Precis som i alla andra områden där vi verkar gäller det att lära känna invånarnas förutsättningar och utifrån dessa arbeta för största möjliga hälsa. På Järva innebär det bland annat att vi jobbar extra mycket med folkhälsa och exempelvis inom ramen för projektet ”Livstycket” för att bryta utanförskapet för kvinnor som inte finns på arbetsmarknaden.

Medarbetare från Aleris finns under veckan på plats vid vårt tält. För att berätta om vår verksamhet, erbjuda blodtrycksmätning samt tipsa om jobb- och karriärvägar inom Aleris.

-För oss var det helt självklart att vara med på detta fantastiska initiativ och visa att vi brinner för Järva. Förutom att vi så klart erbjuder våra invånare sjukvård och arbetar för att förbättra hälsan i hela vårt område så skapar vi också kvalificerade arbetstillfällen här, säger Elisabeth Wester, verksamhetschef för Aleris Specialistvård Järva.

Politikerveckan hålls i år för andra gången och samtliga partiledare från riksdagspartierna plus från Feministiskt initiativ finns på plats. Därmed slår man Almedalsveckan i Visby, där statsminister Stefan Löfven i år inte kommer att medverka. Syftet med Politikerveckan i Järva är att minska avståndet mellan politiker och invånare, skapa bättre förutsättningar för invånarna att engagera sig i politiken och att sätta deras frågor på den politiska agendan. 

Lär mer om Aleris verksamheter i Järva här:

Aleris Vårdcentral Järva

Aleris Specialistvård Järva

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Kennedy, kommunikationschef Aleris, Sverige, +46 706 827123

Till toppen av sidan