Ny rehabmottagning i Flemingsberg erbjuder hembesök

Att komma tillbaka efter en skada eller få sundare kostvanor kan vara tufft. Aleris nya rehabmottagning i Flemingsberg erbjuder den kompetens som behövs för att bli skadefri eller ändra sin livsstil.

Vid Aleris Rehab Flemingsberg finns, precis som på våra övriga Rehabmottagningar, den samlade kompetens som krävs både för dem som behöver rehabiliteras efter en skada och för dem som vill ändra sitt livsmönster när det gäller exempelvis kost. Arbetsterapeut, dietist, kiropraktor och fysioterapeut/sjukgymnast arbetar i team för att ge bästa möjliga hjälp. För patienter som inte har möjlighet att ta sig till mottagningen erbjuds hembesök. 

- Vi vet att det finns människor som inte har möjlighet att ta sig till mottagningen men som har mycket stort behov av vår hjälp för att bli friskare. Även vid hembesöken arbetar vi i team för att vården ska bli så effektiv och bra som möjligt, säger Monica Löfving, enhetschef för Aleris Rehab Flemingsberg. 

- Flemingsberg växer nu snabbt, samtidigt som det i befolkningen i vårt område historiskt har funnits ett behov av rehab- och hälsoinsatser som sjukvården inte har kunnat möta fullt ut. Vi vill ge så många som möjligt i vårt område möjligheter till ett friskt liv, säger Monica Löfving. 

Totalt arbetar cirka 20 personer vid Aleris Rehab Flemingsberg, som är den tolfte mottagningen inom Aleris Rehab. Verksamheten drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting. Läs mer om Aleris Rehab Flemmingsberg och våra andra Rehabmottagningar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Kennedy, kommunikationschef Aleris Sverige, 0706-827123

Till toppen av sidan