Ortopedin i Motala i topp i nationell patientenkät

Resultatet av den nationella patientenkäten visar att ortopedkliniken i Motala fått det bästa resultatet i Landstinget i Östergötland.

Ortopedkliniken vid Aleris Specialistvård Motala är bättre än snittet för landstinget och snittet för riket på alla mätta områden. I den nationella patientenkäten, som genomförs av Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, har 180 000 patienter fått svara på frågor inom områdena tillgänglighet, förtroende, helhetsintryck, delaktighet, bemötande, information, upplevd nytta och huruvida de vill rekommendera avdelningen till andra.

När den nationella patientenkäten nyligen offentliggjordes visade resultatet också att kirurgmottagningen vid Aleris Specialistvård Motala är den enhet i Landstinget i Östergötland som förbättrat sitt resultat mest sedan föregående enkät, som gjordes för två år sedan.

- Detta är mycket glädjande resultat som visar på den höga kvalitet och goda service som Aleris Specialistvård Motala levererar, säger Kerstin Davidsson, VD för Aleris Specialistvård Motala.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kerstin Davidsson, VD Aleris Specialistvård Motala, 070-390 09 52
Henrik Kennedy, kommunikationschef Aleris, 070-682 71 23

Till toppen av sidan