Äldreboende i egen regi

Äldreboende i egen regi
Vi bygger nytt – i partnerskap med kommuner. Vi har lång erfarenhet av äldreomsorg och genom Investors ägarskap även ett fastighetsbolag, vars syfte är att komplettera våra erbjudanden med bra lokaler.

Behöver din kommun bygga ett nytt äldreboende eller kanske en gruppbostad? Kontakta Aleris så träffas vi och pratar. Det viktigaste för oss är att lösningarna blir så bra som möjligt för kommunens äldre, som är målgruppen för våra fina och funktionella hus. Vi är också måna om att ha en bra dialog och relation med den aktuella kommunen.

Äldreomsorg – ett betydelsefullt uppdrag

Det är viktigt för oss att bidra till en ökad status för arbetet med äldreomsorg. Genom medvetna val utifrån identifierade flöden i fastigheten kan vi underlätta och förenkla arbetsprocesser. Det kan gälla allt från sophantering till transport och tillagning av mat.

Genomtänkta val påverkar kulturen

Ett omklädningsrum behöver inte vara grått. Genomtänkta och beprövade val vid utformning och möblering kan förstärka känslan för medarbetarna av uppdragets betydelse. Det påverkar även den kultur vi vill att boendet ska präglas av.  Vi tycker också att det är roligare att arbeta på ett ”Båthöjden Plaza” än på ”Gullvivans äldreboende” hur gulligt den än må vara.

Fastighetsutformning i praktiken

I utformningen av ett Aleris Plaza är vi som utförare med i planeringen från start. Vi arbetar nära fastighetsägare, arkitekt och byggare. På så sätt kan vi försäkra oss om att fastigheten verkligen utformas för målgruppen och dess behov.

Våra Plazaboenden

Idag har Aleris Omsorg Plazaboenden runt om i landet.
Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive äldreboende.

Aleris Båthöjden Plaza, i Nacka

Aleris Vårbacka Plaza, i Huddinge

Aleris Baldesro Plaza, i Haninge

Aleris Joneberg Plaza, I Simrishamn

Aleris Halmstad Plaza

Aleris Riksten Plaza, i Botkyrka 

Aleris Salabacke Plaza, i Uppsala

 

Under 2018 öppnar ytterligare även:

Aleris Tule Plaza, i Sundbyberg.

Till toppen av sidan