Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster
Förutom hemtjänst kan vi erbjuda en uppsjö av olika tjänster för att göra ditt liv enklare. Vi skräddarsyr våra tjänster utifrån dina behov och önskemål.

Även för dig som inte är hemtjänstkund 

Du måste inte vara hem­tjänstkund hos oss utan våra hushållsnära tjänster är öppna för alla. Exempel på sysslor vi utför är städning, tvätt/klädvård, promenader/ledsagning, inköp, stöd och sällskap vid storhelger, förberedelser under och efter bjudning, enklare trädgårdsskötsel m m. Annat – fråga oss om dina speciella önskemål.

Skattereduktion

Man har rätt till skattereduktion vid köp av hushållsnära tjänster. Det kallas populärt för RUT-avdraget och innebär en reduktion av arbetskostnaden med 50 procent. Från Aleris får du alltid reduktionen avdragen direkt på fakturan vilket gör det väldigt enkelt för dig.

Med RUT-avdraget betalar du endast 214:50 kronor per timme! Taket för RUT-avdrag är 50 000 kronor för personer fyllda 65 år. Du kan självklart köpa hushållsnära tjänster för mer än 50 000 kronor, men betalar då timpriset utan avdraget (429 kronor) på det överskjutande beloppet.

Om du är intresserad av att veta mer bokar vi in ett hembesök hos dig då vi i lugn och ro går igenom dina önskemål. Vi planerar tillsammans vilka dagar och tider som passar dig och om det finns speciella omständigheter vi bör ta hänsyn till.

Till toppen av sidan