Studiebesök på Aleris Äldreboende

Studiebesök hos Aleris Äldreomsorg

På Aleris äldreomsorg är vi stolta över det arbete som vi utför på våra äldreboenden och visar gärna upp våra lokaler samt berättar om vår arbetsdag. Vi erbjuder att program för grupper från företag och föreningar som vill besöka oss på studiebesök.

Besöksprogram

Vi har ett väl utarbetat program med rutinerade guider som kan utvecklas och vinklas utifrån din grupps önskemål. Studiebesöket tar mellan ? och ? timmar och innehåller punkter så som:

  • Rundtur och visning av boendet.
  • Information om boendet.
  • Information om arbetsmetodik.
  • Möjlighet att ställa frågor.
  • Kaffe/Te och kaffebröd.

Vi ser helst att studiebesöken sker på onsdagar då vi har lättast att styra våra duktiga guider till en avsedd dag. Vi rekommenderar en gruppstorlek på max 20 personer.

Önskat äldreboende

Nedan ser du en listning av de äldreboenden som erbjuder studiebesök. Genom att klicka på länken kan du läsa lite mer i detalj om varje boendes inriktning. Välj det äldreboende som bäst passar era intressen och syfte med studiebesöken. Fyll i formuläret till höger och ange önskemål om datum, tänk på att ha några veckors framförhållning. Vi återkommer till dig med besked om och när vi kan ta emot din grupp samt går igenom program och önskemål i detalj.

Kontakt

BrittWahlström

 

 

 

 

 


Britt Wahlström, bokningsansvarig 

Telefon: 08-123 190 44
britt.wahlstrom@aleris.se

Vad är ett Plaza?

Ett Plazaboende är de äldreboenden som vi är med och bygger från start, där vi är med i processen från första början och kan påverka lokalernas utformning, inriktning och utseenden utifrån vad som verkligen fungerar. Det som utmärker alla dessa äldreboenden är att vi har en stor samlingslokal för de boende, anhöriga och personal som vi kallar Plaza.

Vad är MerHem?

2015 öppnades Joneberg MerHem. Det är ett trygghetsboende i Simrishamn som ligger precis i anslutning till vårt nya äldreboende Aleris Joneberg Plaza. Vi bemannar Joneberg MerHem med en funktion vi kallar kultursamordnare. Aleris Omsorg strävar efter att jobba med vårdkedjor, där man underlättar för de äldre utifrån nuvarande omvårdnadsbehov. I Simrishamn är steget från MerHem till äldreboende inte långt, vare sig fysiskt eller mentalt.

Till toppen av sidan