Jobba på Aleris Rehab i Stockholm

Aleris Rehab i Stockholm

Inom Aleris Rehab har vi 12 enheter och närmare 300 medarbetare i Stockholm. Vi jobbar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Hos oss träffar du arbetsterapeuter, dietister, logopeder, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer samt team som erbjuder hemrehabilitering och neurologisk rehabilitering. Hos oss arbetar även flera specialiserade sjukgymnaster/fysioterapeuter med olika inriktningar.Våra kompetenta receptionister är de första att hälsa dig välkommen dig när du kommer till oss. Vi har även en enhet som verkar inom vårdval "Rehabilitering för långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattningssyndrom" - Smärt och Stresscenter Nacka. Enheten finns i Nacka Forum.

Vi är nytänkande och engagerade

För oss i Aleris Rehab är det viktigt med nytänkande och engagemang och att ha våra ögon öppna mot omvärlden. Vi erbjuder rehabilitering till alla åldrar, vid såväl fysiska som psykosociala  och livsstilsrelaterade problem.Vi ger också utbildning till vårdpersonal och ger handledning till såväl anhöriga som personal.

Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba med ett kreativt uppdrag inom vårdvalen "primärvårdsrehabilitering", "Specialiserad sjukgymnastik" alternativt "Rehabilitering för långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattningssyndrom" i SLL? Vi välkomnar dig som är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten och tycker att delaktighet är en förutsättning. Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Du kommer att arbeta i en innovativ organisation med många kompetenta kollegor och erfaren ledning. 

Hos oss erbjuder vi nyutbildade fysioterapeuter att ingå i ett mentorskapsprogram för att underlätta att komma in i yrkesrollen och utveckla sin kompetens.

Välkommen att maila din ansökan och CV till Birgitta Noréus, enhetschef/HR. Vill du veta mer går det också bra ringa 08-409 151 99.

Till toppen av sidan