Nytänkande arbetsterapeuter till Aleris Rehab i Stockholm

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vill du vara med och göra skillnad?

Aleris Rehab söker arbetsterapeuter i Stockholm

Vill du jobba med ett kreativt uppdrag inom vårdval "primärvårdsrehabilitering" i SLL? Nu utökar vi våra verksamheter och vill gärna välkomna dig som:

 • Är nytänkande och  intresserad av att vara med och utveckla verksamheten
 • Tycker att delaktighet och engagemang är en förutsättning 

Vår vision är att vara förstahandsvalet inom vård och omsorg. Våra ledstjärnor i vår vardag är våra värderingar; omtanke, professionalism, engagemang och nytänkande.

Hos oss möts du av medarbetare som är med och tar ansvar för vår verksamhets mål och resultat. Vi arbetar tillsammans för att utveckla arbetsmetoderna för att våra patienter ska få bästa möjliga rehabilitering. Korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete och du kommer att arbeta i en kreativ organisation med många kompetenta kollegor. På våra enheter finns, förutom arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, kuratorer, logopeder och receptionister. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal med Stockholms Läns Landsting, men finns även på den försäkringsmedicinska marknaden.

Vi utökar nu vår verksamhet och söker legitimerade arbetsterapeuter till våra enheter i Hallunda, Huddinge och Älvsjö. Arbetet består huvudsakligen av att göra hembesök, i team med leg sjukgymnast/fysioterapeut och leg dietist, eller enskilt. Även mottagningsbesök och gruppverksamhet ingår till viss del. Det personliga bemötandet står i fokus hos oss. 

Kvalifikationer

 • Du har erfarenhet av att arbeta inom primärvårdsrehabilitering
 • Du har erfarenhet av att göra hembesök
 • Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera
 • Du har en högt utvecklad samarbetsförmåga, är flexibel och kan ta egna initiativ
 • Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt
 • Önskvärt med vidareutbildning på avancerad nivå enligt Högskoleverket  
 • Körkort erfodras 

Anställningsform

Tills vidare med tillträde enligt överenskommelse. Även visstidsanställning kan vara aktuellt. Omfattning 100 %. Flextidsavtal gäller.Lön: Fast lön. Kollektivavtal finns. Eftersom Aleris Rehab är en kvinnodominerad arbetsplats ser vi gärna manliga sökanden.

Upplysningar om tjänsterna, välkommen att kontakta:   

 • Mats Widerberg, enhetschef Aleris Rehab Huddinge 08-409 151 91   
 • Anna Nillbrand, enhetschef Aleris Rehab Älvsjö 08-409 151 98             
 • Madeleine Grave, enhetschef Aleris Rehab Hallunda 08- 409 151 95                                  

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".Välkommen med din ansökan senast 2016-06-20, Vi arbetar med löpande urval. Kontaktuppgifter anges i ansökan.

Till toppen av sidan