Svettbehandling

Svettbehandling

Välj miraDry svettbehandling hos Aleris i Köpenhamn och bli svettfri för alltid.

Stoppa armsvett för gott

Väljer du kläder som är svarta och vita, och har du alltid en kofta för att dölja svettfläckarna? Har du många identiska skjortor, så att du kan byta under dagen utan att någon märker det?

Då är du inte ensam, utan en av de cirka 3 % svenskare som lider av överdriven svettning (hyperhidros). En sjukdom som kraftigt påverkar livskvaliteten och det sociala livet.

Allt för många lever med sjukdomen – det behöver du inte göra!

MiraDry® svettbehandling – en permanent lösning för dig

Om du plågas av armsvett och söker en permanent lösning på ditt svettproblem, är miraDry® det rätta för dig.

Med miraDry® behöver du inte längre behöva oroa dig för armsvett, om människor kan se de blöta fläckarna på skjortan när du tar av dig jackan eller sträcker dig efter något. Du behöver inte hinna hem för att ta en dusch innan du ska ut på stan, och du kan känna dig lugn när du ska hålla presentationer inför andra.

Med miraDry® kan du alltid känna dig ren, självsäker och bekymmersfri!

Klicka här för att läsa mer om miraDry® svettbehandling

Hur kan Aleris hjälpa dig som privat patient?

  • Snabb svettbehandling inom få veckor
  • Våra konsulter i Sverige kan hjälpa dig med behandling i Köpenhamn
  • Kontakta vår kundservice på telefon 010-169 00 20 för information och rådgivning så hjälper vi dig så att du får en snabb svettbehandling

Rätt till sjukvård även i Danmark

Som folkbokförd i Sverige, har du rätt till sjukvård även i andra EU/EES-länder. Betalningen sker via Försäkringskassan i Sverige.

I nuläget kan vi tyvärr inte erbjuda miraDrybehandling enligt EU-patientrörlighetsdirektivet till svenska offentliga patienter. Vi är i dialog med några svenska regioner och Försäkringskassan angående den fortsatta behandling med miraDry för offentliga svenska patienter och tills vi har fått ett klart svar måste vi tyvärr ställa in miraDrybehandling till denna grupp av patienter. 

Vi behandlar så klart fortfarande alla andra patienter och om du som svensk patient inte vill vänta på svar ifrån regionerna och är intresserad av miraDrybehandling som privat patient är du välkommen att kontakta oss på telefon 010-169 00 20. 

Så fort vi har fått besked ifrån regionen kommer vi meddela detta här på hemsidan. Om ni vill veta hur framtiden blir för svenska offentliga miraDrypatienter är ni välkomna att kolla hemsidan med jämna mellanrum och ta en ny kontakt med oss när vi förhoppningsvis kan fortsätta med behandlingen af offentlige patienter. 

Till toppen av sidan