Bra att veta, Aleris Specialistvård Bollnäs

Anmäl ditt besök i receptionen i huvudentrén. Du kan betala med betalkort eller faktura. Vi tar däremot inte emot kontant betalning. Receptionen är öppen måndag-fredag 7.15 - 17.

Avbokning av inbokat besök

Vi är tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt före ditt inbokade besök. För verksamheter med avtal inom Region Gävleborg gäller att avbokning eller återbud lämnas senast 24 timmar före besöket. Vid sent återbud eller om du uteblir från bokat besök får du betala patientavgift och faktureringsavgift. Vid uteblivet besök gäller inte frikort.

För avbokning och övriga frågor hör av dig på telefon 0278-62 22 00 eller via 1177 Vårdguiden.

Allergi

På grund av allergi ber vi dig att inte använda starka parfymer när du befinner dig på sjukhuset. Av samma skäl vill vi att du ber dina anhöriga att inte ta med sig starkt doftande blommor.

Apotek

Ett apotek finns på Bollnäs sjukhus. 

Kiosk/Cafeteria

Cafeteria och kiosk finns i entréplanet direkt innanför huvudingången.
Öppettider: Mån-fre 8-16.30.

Parkering

Till vänster om Bollnäs sjukhus finns parkering för patienter, besökare och personal. Parkering är avgiftsfri.

Restaurang Blå

I våningen under entréplanet finns en personalrestaurang som även är öppen för besökare. Där går det att äta mat till självkostnadspris.
Öppettider: Mån-fre 11-13.45.

Rökning

Ingen som vistas inom sjukhusområdet ska behöva utsättas för passiv rökning eller röklukt. Därför ber vi dig att respektera att rökning endast är tillåten på särskilda platser. Fråga gärna personalen om var närmaste rökplats finns.

Om du har en planerad sjukhusvistelse rekommenderas du som är rökare att ta med dig nikotinersättning. Meddela avdelningspersonalen om du går ut för att röka.

Sjukhuskyrka

Sjukhuskyrkan har sin verksamhet till vänster i entréplanet.