Skip to Content

Ortopedmottagning

Här på Aleris ortopedmottagning i Bollnäs hjälper vi dig som har skador och besvär i rörelseorganen. Hit är du välkommen om du till exempel besväras av artros i höft och knä, spinal stenos.

Ortopedisk verksamhet

På ortopedmottagningen i Bollnäs arbetar ortopeder, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans för att ge dig en god och säker vård, både före och efter din operation.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där du som patient är delaktig i din vård. Vi behandlar dig som har ont i knät, ont i ryggen, ont i höften, ont i foten eller har andra skador och besvär i rörelseapparaten. 

Vårt största behandlingsområde är förslitningar och artros i höft och knä och våra ortopeder har lång erfarenhet av att operera höftproteser och knäproteser. 

Avtal med Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Bollnäs driver ortopedmottagningen på uppdrag av Region Gävleborg. Patientavgifterna är detsamma som regionens avgifter och högkostnadskort och frikort gäller.

Remiss

Du kan komma hit för att träffa specialistläkare och få bedömning och behandling av dina besvär, eller för återbesök efter din operation. Du behöver en remiss från familjeläkare eller en egenvårdsremiss som du skriver själv och kan hämta på 1177.se. All verksamhet på ortopedmottagningen är planerad.

Vi har inga akuttider, men ring oss om det uppstår problem efter din operation.


Back to top