Skip to Content

Kirurgmottagning

På Aleris kirurgmottagning i Söderhamn tar vi emot dig som exempelvis besväras av hemorrojder, analklåda, blod i avföringen, fistlar, gallsten, magkatarr, hudförändringar och olika sorters bråck såsom ljumskbråck, åderbråck och navelbråck.Här på kirurgmottagningen i Söderhamn arbetar kirurger och sjuksköterskor tillsammans för att ge dig en god och trygg vård, både före och efter din operation. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där du som patient är delaktig i din vård.

Vi utreder och bedömer åkommor och sjukdomstillstånd som kräver kirurgiska ingrepp.

Operation

Alla operationer på kirurgmottagningen i Söderhamn utförs vid Aleris Specialistvård Bollnäs.

Avtal med Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Söderhamn driver kirurgmottagningen på uppdrag av Region Gävleborg. Patientavgifterna är detsamma som regionens avgifter och högkostnadskort och frikort gäller.

Remiss

Du kan komma hit för behandling eller återbesök efter operation med remiss från familjeläkare eller egenvårdsremiss som du skriver själv. All verksamhet på ortopedmottagningen är planerad, vi har inga akuttider.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top