Skip to Content

Medicinmottagning

Vid vår medicinmottagning i Söderhamn undersöker och behandlar vi det mesta inom allmänmedicin, reumatologi och hematologi. Det kan till exempel handla om högt blodtryck, kärlkramp, hjärtsvikt, hjärtflimmer, diabetes, reumatiska sjukdomar eller problem med mage och tarm.

Hos Aleris Specialistvård Söderhamn träffar du specialister med lång erfarenhet inom allmänmedicin, hjärt- och kärlsjukdomar och reumatiska sjukdomar. Vårt mål är att ge dig bästa behandling och omvårdnad och vi arbetar både hälsoförebyggande och vårdande. 

Vi utreder och behandlar sjukdomar och besvär som exempelvis endokrina sjukdomar - som diabetes och sköldskörtelsjukdom - förmaksflimmer, hematologiska sjukdomar och neurologiska sjukdomar

Vi tar emot planerade besök, ger rådgivning och utför behandlingar. Uppföljning kan ske hos läkare eller sjuksköterska.

Remiss

All verksamhet på medicinmottagningen är planerad, och du kommer till oss genom remiss eller för återbesök. Vi har inga akuttider.

Avtal med Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Söderhamn driver medicinmottagningen på uppdrag av Region Gävleborg. Patientavgifterna är detsamma som regionens avgifter och högkostnadskort och frikort gäller.

 
 
 

Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top