Skip to Content

Ortopedmottagning

Här på Aleris ortopedmottagning i Söderhamn hjälper vi dig som har skador eller besvär i rörelseorganen.

På ortopedmottagningen i Söderhamn arbetar ortopeder, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans för att ge dig en god och säker vård, både före och efter din operation.

Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där du som patient är delaktig i din vård. Här får du hjälp om du ont i knät, ont i ryggen, ont i höften, ont i foten eller har andra skador och besvär i rörelseapparaten.

Vi behandlar även fettknölar, fibromyalgi, bechterews sjukdom, reumatiska sjukdomar spinal stenos, artrit, löparknä, spondylos, skolios och skador i menisk och korsband.

Vårt största behandlingsområde är förslitningar och atros i höft och knä och våra ortopeder har lång erfarenhet av operationer av höftproteser och knäproteser. Vi utför även operationer av axelproteser.

Operation

Våra ortopeder i Söderhamn utför alla operationer vid Aleris Specialistvård Bollnäs.

Avtal med Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Söderhamn driver ortopedmottagningen på uppdrag av Region Gävleborg. Patientavgifterna är detsamma som regionens avgifter och högkostnadskort och frikort gäller.

Remiss

Du kan komma hit för behandling eller återbesök efter operation med remiss från familjeläkare eller egenvårdsremiss som du skriver själv. All verksamhet på ortopedmottagningen är planerad, vi har inga akuttider.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top