Skip to Content

Aleris Röntgen Stenungsund

På Aleris Röntgen Stenungsund utför vi konventionell röntgen (skelett- och lungröntgen). Du behöver inte boka tid för de undersökningarna, det enda du behöver är en remiss. Vi håller en hög servicenivå och har korta väntetider.

Drop-in

När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till oss under vår drop-in tid. Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen hela öppetiden. Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket.

 

Komma till oss

För att komma till oss behövs remiss från legitimerad vårdpersonal som har möjlighet att välja remissinstans alternativt betalar den medicinska servicen själv. Vi tar även emot patienter via försäkringsbolag samt privatbetalande patienter. Till oss är både vuxna samt barn från 2 år välkomna.

 

På barn röntgar vi: 

  • nyckelben till hand
  • knä till fot (+nedre del av lårbenet)
  • lungor


Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället


Till dig som är remittent

Har du frågor om Aleris Röntgen i Stenungsund eller önskar prislista vänligen kontakta: Ulrika Ask, verksamhetschef Aleris Röntgen i Sverige exkl Stockholm.

ulrika.ask@aleris.se
Mob + 46 725 28 47 19


Patientinformation

Patientinformation

Aleris Röntgen

Här hittar du information om remisser, avgifter, sjukförsäkring och hur du kontaktar de ansvariga för denna verksamhet. Du kan även läsa mer om hur du lämnar synpunkter samt läsa om vårt kvalitets- och miljöarbete.

Patientinformation >

LÄS MER
Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >


Ulrika Ask

Verksamhetschef

Verksamhetschef Aleris Röntgen Sverige, exklusive Stockholm.

Anders Berntsson

Neuroradiolog och medicinskt ansvarig

Aleris Röntgen i Sverige exkl. Stockholm

Lars Ahlander

Affärsområdeschef

Aleris Röntgen

Narine Geghamyan

Cheffysiker

Aleris Röntgen

Annika Stalebrant

Marknadschef

Aleris Röntgen, Aleris Fysiologlab och Aleris Medilab

Hassan Safaei

Inköpschef

Aleris Röntgen samt T.f områdeschef Aleris Röntgen Handen och Rosenlund

Back to top