Skip to Content

Neurologmottagning

På Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg erbjuder vi medicinsk bedömning, utredning och behandling inom allmän neurologi. Här kan du få hjälp om du t ex besväras av migrän, krampanfall, yrsel eller kraftnedsättning. Vi utför även behandling med Botox mot migrän. På denna mottagning tar vi emot dig som har privat sjukvårdsförsäkring.Neurologisk verksamhet

På Aleris neurologmottagning har vi specialistkompetens inom neurologi och genomför diagnostik och initial behandling av neurologiska tillstånd. Vi tar emot patienter med symtom som till exempel

  • förlångsammade rörelser
  • huvudvärk så som spänningshuvudvärk och migrän
  • kraftnedsättning
  • krampanfall
  • känselstörning
  • yrsel

Botox mot migrän

För personer som lider av migrän har Botox visat sig vara ett bra alternativ. Botox minskar symtomen och förbättrar livskvalitén för många som lider av kronisk migrän. På vår neurologmottagning kan vi erbjuda  denna behandlingsformen till dig som har en sjukvårdsförsäkring. 

Lumbalpunktion (LP)

Lumbalpunktion är ett prov som tas från ryggmärgsvätskan som cirkulerar i och kring hjärnan och kring ryggmärgen i ryggmärgskanalen. Sådan provtagning kan vara till hjälp för att diagnostisera ett flertal sjukdomar i nervsystemet. Det kan gälla exempelvis infektioner, sjukdomar som MS och vissa typer av hjärnblödning. Även vid diagnostiken av demenssjukdomar så har lumbalpunktion fått en viktig betydelse.

Våra neurologer har ett nära samarbete med Aleris röntgen och vi får bilder och svar direktöverförda via internet så snart din undersökning är klar. Detta innebär att du som kund får möjlighet att bli mer delaktig i dina röntgenundersökningar.

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top