Skip to Content

Ortopedmottagning

Till vår ortopediska mottagning på Arkivgatan i Göteborg är du välkommen som har en privat sjukvårdsförsäkring eller är privatbetalande. Vi undersöker, utreder, diagnostiserar och behandlar besvär i skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi har specialistkompetens i barnortopedi och traumaortopedi.

20141020_IdrottsortPK.jpg

Lång erfarenhet av ortopedi

Här på ortopedmottagningen i Göteborg har vi lång erfarenhet av att hjälpa patienter som drabbats av sjukdomar eller andra besvär i rörelseorganen. Vi är specialiserade på barnortopedi och traumaortopedi men hanterar de flesta ortopediska frågeställningar inom allmänortopedi.

Behandling

Vi undersöker och behandlar skador och sjukdomar i skelett, muskler och leder eller det vi kallar rörelseapparaten. 

Vi behandlar även nackspärr, benhinneinflammation, muskelinflammation, fibromyalgi, hallux valgus, hammartå och meniskskador. Vi utför också kortisoninjektioner på ortopedmottagningen.

Få tid snabbt till röntgenundersökningar

Vi tar emot halvakuta skador med frakturmisstanke då vi har en unik möjlighet att få tid snabbt till röntgenundersökningar via Aleris Röntgen i Mölndal  och Annedalskliniken och sedan eventuell behandling hos oss på Arkivgatan. Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg är länkade med Aleris radiologi och vi erbjuder dig som kund att vid läkarbesöket se dina röntgenbilder och få en förklaring av din skada. Vi erbjuder även injektionsbehandlingar av inflammationer.

Second opinion

Vi har också möjlighet att ta hand om second opinion-fall. Vid sådana fall behöver du samla ihop dina tidigare journaler och röntgensvar innan du bokar tid hos oss. 

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top