Skip to Content

Psykiatrisk mottagning

Här på Arkivgatans psykiatriska mottagning i Göteborg bedömer och behandlar vi psykiatriska tillstånd som kan behandlas i öppenvård. Hos oss kan du få hjälp om du t ex lider av depression och ångest men vi erbjuder även KBT-behandling. Vi välkomnar dig som är över 16 år. Vi tar emot dej som är privatbetalande eller som har en privat sjukvårdsförsäkring. Varmt välkommen.

Diagnoser och behandling

Vi behandlar allmänpsykiatriska tillstånd och psykiska problem såsom ångest och depression och kan erbjuda både läkemedelsbehandling och psykologisk behandling. Vi går då tillsammans igenom vad du upplever som problem, vilka symptom du har och hur din funktion i vardagen är. Vi diskuterar diagnos och vilken behandling som skulle kunna ha bästa effekten för just dig som kund hos Aleris Arkivgatan i Göteborg. 

Öka livskvaliteten

Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen genom allt ifrån utredning till behandling och uppföljning. Vi har en modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet. Vi tar emot både privata betalande och via försäkringsbolag om du har en privat sjukvårdsförsäkring.

 

Du hittar oss centralt i Göteborg

Vi finns centralt i Göteborg på Arkivgatan 9D, alldeles bredvid Landsarkivet. Kommer du med bil är infarten från Geijersgatan, genom portalen. Parkering finns på innergården på baksidan av den nya byggnaden.

Välkommen att kontakta oss.


472383.jpg

Integritetspolicy

För att Aleris ska kunna ge god och säker vård behöver vi behandla personuppgifter. Ta gärna del av Aleris Integritetspolicy här.

Läs mer >

Back to top