Skip to Content

Psykiatrisk mottagning

På vår psykiatriska mottagning vid Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg bedömer och behandlar vi psykiatriska tillstånd som kan behandlas i öppenvård. Hos oss kan du få hjälp om du t ex lider av depression och ångest men vi erbjuder även KBT-behandling. Vi välkomnar dig som är över 16 år.

Diagnoser och behandling

Vi behandlar allmänpsykiatriska tillstånd och psykiska problem såsom ångest och depression och kan erbjuda både läkemedelsbehandling och psykologisk behandling. Vi går då tillsammans igenom vad du upplever som problem, vilka symptom du har och hur din funktion i vardagen är. Vi diskuterar diagnos och vilken behandling som skulle kunna ha bästa effekten för just dig som kund hos Aleris Arkivgatan i Göteborg. 

Öka livskvaliteten

Vårt mål är att öka livskvaliteten för våra patienter och vi tar hand om individen hela vägen genom allt ifrån utredning till behandling och uppföljning. Vi har en modern specialistpsykiatri med hög tillgänglighet. Vi tar emot både privata betalande och via försäkringsbolag om du har en privat sjukvårdsförsäkring.

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top