Skip to Content

Gynekologmottagning

Aleris gynekologiska mottagning i Handen hjälper dig som exempelvis besväras av inkontinens, menstruationsstörningar, klåda i underlivet, sjukdomar i äggstockar och livmoder eller är i behov av en fertilitetsutredning.

Gynekologiska mottagningen i Handen stänger

Aleris gynekologiska mottagning på Handens Närsjukhus kommer att avvecklas och stänger den 28/2-19. Vi kan därför inte ta emot några nybesök och har mycket begränsat med lediga tider.

Erfarna specialister

Vid Aleris Specialistvård Handen arbetar erfarna och skickliga specialister med både mottagning och dagkirurgiska operationer. Vi behandlar både lättare besvär och svårare åkommor som kräver operation. Vid större operationer utförs dessa av våra specialister på Aleris Nacka Närsjukhus.

Behövs remiss?

För att vi bättre ska kunna bedöma vårdbehovet är det en fördel om du har remiss till våra läkarmottagningar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Läs mer om vad som gäller angående remiss under respektive mottagning.

Boka tid och lämna återbud

Du kan nå oss på telefon 08-505 850 00 eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top