Skip to Content

Aleris Rehab Flemingsberg

Hos oss på Aleris Rehab Flemingsberg kan du boka tid till arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut/sjukgymnast och kiropraktor. Vi har också hemteam och neuroteam samti erbjuder medicinsk yoga och stötvågsbehandling. Du hittar oss i närheten av KUS Huddinge, på Diagnosvägen 8 i Flemingsbergs centrum. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Behöver du hjälp med din rehabilitering?

Boka en tid hos vår arbetsterapeut, dietist, kiropraktor eller sjukgymnast/fysioterapeut. På vår hjälpmedelsmottagning kan du få hjälp med utprovning av enklare hjälpmedel. Vi erbjuder även stötvågsbehandling som har god effekt vid exempelvis långdragna senbesvär.

Vi är ca 30 vårdgivare som är vana att träffa ung som gammal med varierande behov av insatser. Vi anpassar din rehabilitering utifrån dina behov.

Hos oss kan du få hjälp med att förändra din kost eller att komma igång med rehabilitering och träning efter skada eller sjukdom. Vid  behov av rehabilitering i hemmet eller utprovning av hjälpmedel erbjuder våra hemteam liksom neuroteam insatser hemma hos dig. Behöver du träning i din närmiljö för att exempelvis våga åka kommunalt så hjälper vi dig med det. Det finns även möjlighet för utprovning av hjälpmedel på enheten.

Boka tid via telefon

Vill du boka tid eller tala med arbetsterapeut, dietist, sjukgymnast/fysioterapeut eller kiropraktor - ring 08-409 150 70.Vi har telefonbokningssystemet Flexitid, vilket innebär att du blir uppringd. Återbud kan lämnas dygnet runt.

Du kan också boka tid via webtidbokning 1177.se. Logga in på E-tjänster på startsidan högst upp till höger.

Hembesök bokas via arbetsterapeut eller receptionen.

Lämna återbud senast 24 timmar före bokat besök, i annat fall debiteras du din patientavgift.

Vad kostar besöket?

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting, så sedvanliga patientavgifter gäller liksom frikort. Läs mer om patientavgifter

Våra öppettider

Måndag till torsdag 7.30-18.30, fredag 7.30-16.

Remiss eller inte?

Du behöver inte ha remiss för att beställa tid hos oss förutom till logoped.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ring i första hand 08-409 150 70. Du kan även boka tid direkt på plats i vår reception.

För mer information - kontakta enhetschef Christoffer Lundström, 08-409 151 96 eller christoffer.lundstrom@aleris.se


Back to top