Skip to Content

Allt du behöver veta om PCR-tester

Allt du behöver veta om PCR-tester

Aleris har sedan en tid tillbaka erbjudit PCR-tester för de som behöver friskintyg för exempelvis resor på Aleris Vaccination och Resemedicin Hötorget. Nu utökar vi vår testningsverksamhet till fler orter och mottagningar. Men vad är egentligen skillnaden mellan testerna och varför är det viktigt att testa sig? Aleris chefläkare Bo Wihlborg reder ut begreppen.

Läs mer om PCR-test >

Därför bokade vi tid för antikroppstest

Därför bokade vi tid för antikroppstest

Följ med in på provtagning och träffa några av de som testar sig för antikroppar. Hör deras stories om varför de tror att de har varit sjuka i viruset, varför de vill testa sig och hur ett positivt respektive negativt svar kommer påverka deras vardag.

Följ med in på provtagning >

Vi reder ut begreppen i corona-testdjungeln

Vi reder ut begreppen i corona-testdjungeln

Aleris börjar nu erbjuda allmänheten möjligheten att testa om de har antikroppar mot covid-19. Men många har hunnit före med en varierande flora av mer eller mindre seriösa tester och olika besked om hur testerna ska tolkas. Aleris chefläkare, tillika infektionsläkare, Bo Wihlborg reder ut begreppen kring covid-19-testerna.

Vi reder ut begreppen i corona-testdjungeln >

 Antikroppstester covid-19

Antikroppstester covid-19

Tror du att du genomgått Covid-19 och vill testa om du har antikroppar? Välkommen att läsa mer om testet och boka tid för provtagning på en klinik nära dig.

Läs mer & boka Antikroppstest >


Vaccinera dig mot säsongsinfluensan

Från och med den 3 november har du möjlighet att vaccinera dig mot säsongsinfluensa hos oss.

Välkommen att vaccinera dig i samband med ditt besök, eller boka en tid för influensavaccination genom att kontakta oss på telefon 08-690 63 75.

Läs mer >

Vaccinera dig hos Aleris och njut av kust, skog och mark

Vaccinera dig hos Aleris och njut av kust, skog och mark

Om du bor eller vistas i områden där fästingar och TBE-smitta förekommer är det viktigt att vaccinera dig mot TBE, fästingöverförd hjärninflammation. Vill du ha vaccination i samband med ditt besök eller vill du boka en tid? Vi hjälper dig.

TBE- vaccination >


70+ timmen

Nu i Covid-19 pandemin vill vi förenkla för er som är äldre och som inte bör röra er utomhus. Mellan klockan 10-11 måndag till fredag finns våra läkare tillgängliga för dig som är 70+ Välkommen!

Boka tid
Back to top