Skip to Content

Aleris Privat-/ Försäkringsmottagning Sabbatsberg

Aleris Privat-/Försäkringsmottagning Sabbatsberg erbjuder ett unikt utbud av sjukvårdsservice i fina lokaler på Sabbatsbergs sjukhus i Stockholm. Till vår mottagning är du välkommen om du är privatbetalade eller har en sjukvårdsförsäkring, vi har avtal med de flesta försäkringsbolag.

På Aleris Privat-/Försäkringsmottagning vid Sabbatsberg träffar du erfarna och noga utvalda specialistläkare inom kirurgi, endokrinologi, urologi, psykiatri, ortopedi/sports medicine, öron-näsa-hals, ögon, medicin, gynekologi, neurologi, plastikkirurgi, mage-tarm samt sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor, dietister, uroterapeut och psykolog. 

Allt under samma tak

Vi har samlat all kompetens under ett tak vilket för dig innebär att vi både kan erbjuda korta väntetider till våra övriga specialistläkare men även snabba utredningar då vi har tillgång till både röntgen och laboratorium i vår direkta närhet. 

I vår direkta närhet finns även restaurang och apotek.

 

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Är du privatbetalande är du välkommen att boka en tid genom att kontakta oss på telefon 08-690 63 75 eller via e-post

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta.

Välkommen att kontakta oss


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top