Skip to Content

Ögonmottagning

På vår privata mottagning för ögon på Sabbatsberg i Stockholm arbetar erfarna ögonläkare och kirurger samt ett specialiserat team av optiker och ögonsjuksköterskor som följer dig under behandlingens gång. Hos oss kan du få specialistvård inom de flesta områden som rör ögat och dess sjukdomar. Vi tar emot både privatbetalande samt dig med sjukvårdsförsäkring.

Mottagning

På vår mottagning finns möjlighet att göra ögonhälsoundersökningar, synfältsundersökningar och OCT-undersökningar (3D-scanning) av gula fläcken och synnerven. Vi kan göra laserbehandlingar av Efterstarr (YAG) och Glaukom (SLT). Vi utför även ögonbottenfotografering för dig med diabetes, så kallad Diabetesfotoscreening.

Operation

På våra operationsavdelningar utförs operation av gråstarr och linsbyten. Vi kan även korrigera astigmatism i samband med gråstarrsoperation,. Vi utför även operationer av ålderssynthet/RLE, så kallat refraktivt byte av ögonlinsen. 

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Är du privatperson är du välkommen att boka en tid genom att kontakta oss på telefon eller via e-post. 

Besöksavgift för privatbetalande  
Nybesök 2000 kr
Återbesök 1500 kr

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top