Skip to Content

Aleris Fysiologlab Riddargatan

Aleris Fysiologlab på Riddargatan 12 ligger på Östermalm, mitt i Stockholms City, nära Stureplan och Nybroplan.

Här finns sömnläkarmottagning där våra erfarna specialistläkare utreder och behandlar  snarkning, sömnapné och andra sömnstörningar.

Sömnmottagningen flyttar till Aleris Fysiologlab på Sabbatsberg, Olivecronas väg 1, den 28/3. Övriga mottagningar har flyttat till Sabbatsberg respektive till Sophiahemmet, se respektive mottagning för mer information.

Behövs remiss till vår specialistläkarmottagning?

För att vi ska kunna bedöma vårdbehovet bättre är det en fördel om du har remiss tilll våra specialister. Den får du från din husläkare eller annan läkare. Som remiss gäller även brev skrivet av patienten själv, en s k "egenremiss", med en kortfattad beskrivning av symptom/besvär, hur länge du har haft dem, samt dina personuppgifter (egenremiss gäller inte till sömn- och lungmottagning) . Använd gärna vår blankett ”Egenremiss till Aleris Fysiologlab”. Gör så här: Öppna pdf:en och fyll i på skärmen, spara ner och skriv ut. Skriv sedan under blanketten och skicka den till adressen som finns angiven längst ned på remissen.

Du som har remiss 

För att du så snabbt och smidigt som möjligt ska få tid bokad för undersökning/läkarbesök ber vi dig skicka eller faxa remissen till oss. Du får en kallelse per post inom några dagar. Ibland skickar läkaren remissen elektroniskt till oss, då får du automatiskt en kallelse.

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och landstingets patientavgifter / Frikort gäller. Du som inte tillhör Stockholms läns landsting har också möjlighet att komma till oss. Förutsättningarna är olika inom landstingen, ibland kan vi behöva en betalningsförbindelse från hemlandstinget. Ta gärna kontakt med ditt hemlandsting för information om vad som gäller just dig.

Välkommen till oss!


Kontaktpersoner Aleris Fysiologlab

Ansvariga

Här hittar du kontaktinformation till ansvariga på Aleris Fysiologlab.

Läs mer >

Behövs remiss?

Behövs remiss

Det beror på vad du söker för.

Läs mer >

Annica Engström

Receptionist, adm och fakturering

Aleris Fysiologlab Riddargatan

Barbro Stubenruss

Systemutvecklare

Aleris Fysiologlab Riddargatan

Gabriella From

Enhetschef administration

Aleris Fysiologlab Riddargatan

Karolina Montgomerie

Affärsområdeschef

Aleris Fysiologlab

Mahbubul Alam

Hjärtspecialist

Försäkringsmottagningen Aleris Fysiologlab

Back to top