Skip to Content

Aleris Fysiologlab Riddargatan, Försäkringsmottagning, Aleris Fysiologlab Riddargatan

På försäkringsmottagningen på Aleris Fysiologlab på Riddargatan möter du erfarna specialistläkare och sjuksköterskor. Till oss är du välkommen om du har en sjukvårdsförsäkring. Vi har samarbetsavtal med flesta försäkringsbolagen i Sverige.

På Aleris Fysiologlab vill vi alltid ge dig en så god vård och behandling som möjligt. Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Här finns erfarna astma- och allergiläkare, hjärtläkare (kardiologer), lung- och sömnläkare.

Aleris Fysiologlab har också en stor verksamhet inom klinisk fysiologi där vi utför hjärt-, kärl-, lungfunktionsundersökningar. Dessa undersökningar utförs på Aleris Fysiologlab på Folkungagatan, Aleris Fysiologlab vid Sophiahemmet samt på Aleris Fysiologlab på Sabbatsberg. Sömnfunktionsundersökningar utförs på Aleris Fysiologlab på Sophiahemmet.

Vill du komma i kontakt med oss? Kontakta alltid ditt försäkringsbolag. Ange att du vill komma till Aleris Fysiologlab. Vi tar också emot privatbetalande kunder.

 

Våra specialister

Astma-allergi
Dr Göran Zetterberg

Lungmedicin

Kardiologer/Hjärtläkare
Dr Bassem Samad
Dr Mahbubul Alam
Dr Nikolas Papadogeorgos Östlund

Sömnmedicin


Våra kliniska fysiologer >>

 

Aleris Försäkringsmottagningar i Stockholm

Aleris har också en Försäkringmottagning på Sabbatsberg, där finns andra specialiteter än de vi erbjuder här på Aleris Fysiologlab. T ex ortopedi, kirurgi, ögon och öron-näsa-hals.

Back to top