Skip to Content

Aleris Fysiologlab Sophiahemmet, Lungmottagning

På vår lungmottagning kan du som är över 18 år få hjälp med utredning och behandling av bronkit, KOL, astma och andra lungsjukdomar, som till exempel sarkoidos, lungfibros etc.

En utredning på en lungmottagning börjar med att du får träffa en läkare för ett första samtal om dina besvär. Utifrån samtalet gör läkaren en bedömning om vilka ytterligare undersökningar som behöver göras innan det är dags att hitta en behandling.

Avtalet mellan Stockholms läns landsting och Lungmedicinmottagningen på Aleris Fysiologlab, Valhallavägen 91, upphörde den 31/12-2018. Vi har därför inte möjlighet att ta emot nybesök. Återbesök tar vi emot fram till att mottagningen stänger. Därefter rekommenderar vi att du vänder dig till din vårdcentral.

Fr o m 1/1-2019 tar vi emot privatbetalande och försäkringspatienter på vår lungmottagning på Sophiahemmet. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag. Kontakta alltid ditt försäkringsbolag för att boka ett besök till oss. 

 

 


Kontaktpersoner Aleris Fysiologlab

Ansvariga

Här hittar du kontaktinformation till ansvariga på Aleris Fysiologlab.

Läs mer >

Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >


Stefan Hjälte

Stefan Hjälte

Specialist i lungsjukdomar

Aleris Fysiologlab Sophiahemmet

Back to top