Skip to Content

Ortopedmottagning

På Aleris ortopedmottagning i Täby utreder och behandlar vi dig som har besvär från skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi tar emot både barn och vuxna.

Erfarna ortopeder 

På vår ortopediska mottagning arbetar erfarna och skickliga ortopeder som hjälper dig som har ont i höften, ryggen, handen, foten eller andra smärtor och besvär i rörelseapparaten. Vi undersöker och behandlar skador och sjukdomar i axlar, fötter, höfter och knän. Våra ortopeder utför dagkirurgiska operationer. Dagkirurgi innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad.

 

Behövs remiss?

För att vi ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar är det en fördel om du har remiss. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Kontakta oss om du är osäker. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon 08-690 54 10 eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. Läs mer om vår uppringningstjänst Tele-Q

På våra mottagningar i Täby använder vi oss av ett telefonsystem som heter Tele-Q. Tele-Q är en uppringningstjänst som innebär att du slipper vänta i långa telefonköer. Istället för att vänta i telefonen knappar du in eller pratar in ditt telefonnummer och blir uppringd av oss senare under dagen.

Tele-Q är enkelt att använda

När du ringer till oss blir du uppmanad att knappa in eller prata in ditt telefonnummer. När du lämnat telefonnumret får du ett besked om vilken tid du kommer att bli uppringd under dagen. Du kan alltid göra ändringar i efterhand om det skulle bli något fel. 

Vid hög belastning

Ibland kan det hända att vi har hög belastning på systemet då väldigt många patienter ringer till oss. Vi hinner tyvärr då inte besvara alla samtal under dagen. Istället får du ett besked om att telefonkön är full och att du får återkomma nästkommande vardag.

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top