Skip to Content

Handkirurgisk mottagning

På vår mottagning för handkirurgi i Umeå kan du söka hjälp om du har besvär i fingrar, händer och underarmar. Vi utreder och behandlar bland annat karpaltunnelsyndrom, senknuta, tennisarmbåge, golfarmbåge, musarm, dupuytrens kontraktur, muskelinflammation och artros i handen eller tummen. Vi kan även behandla vissa typer av nervskador i händer/armar. Vi välkomnar dig som har privat sjukvårdsförsäkring och dig som är privatbetalande.Vanligt med ont i handen

Att få ont och besvär i händer, fingrar och armar är väldigt vanligt eftersom händer och armar är de kroppsdelar vi använder mest.

Erfarna specialister

Hos oss arbetar handkirurger med lång erfarenhet av att behandla olika sjukdomar och åkommor som rör händerna och underarmarna.

Det kan till exempel handla om: 

  • domningar i händer och fingrar
  • fettknöl
  • karpaltunnelsyndrom
  • musarm
  • reumatism
  • triggerfinger (senknuta)

Operation i dagkirurgi

Vi opererar i dagkirurgi vilket innebär att du får lämna oss samma dag som du har blivit opererad.

 

Boka tid

Du som har privat sjukvårdsförsäkring kontaktar ditt försäkringsbolag och anger att du önskar komma till Aleris Specialistvård Umeå.

Du som privatbetalande är välkommen att ringa oss för att boka tid.

Välkommen att kontakta oss.


Aleksandra McGrath

Specialist i handkirurgi

Aleris Specialistvård Renmarkstorget


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top