Skip to Content

Psykiatrisk mottagning

På vår mottagning för psykiatri i Umeå bedömer och behandlar vi psykiatriska tillstånd som kan behandlas i öppenvård. Vi välkomnar privatbetalande (över 16 år) samt dig med sjukvårdsförsäkring.Erfarna specialister inom allmänpsykiatri

Våra erfarna psykiatriker behandlar allmänpsykiatriska tillstånd och psykiska problem såsom ångest och depression. Tillsammans går vi igenom vad du upplever som problem, vilka symtom du har och hur du fungerar i vardagen. Vi diskuterar diagnos och vilken behandling som skulle kunna ha bästa effekten för just dig. Vi utför även neuropsykiatriska utredningar som är aktuella vid misstanke om tex adhd eller autism).

Öka livskvaliteten

Vårt mål är att öka livskvaliteten för dig som patient. Vi tar hand om dig som individ hela vägen från utredning till behandling och uppföljning. Vi har en modern mottagning för specialistpsykiatri med hög tillgänglighet.

Boka tid

Är du privatperson (över 16 år) är du välkommen och boka en tid genom att kontakta oss på telefon 090-140490.

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök.

Välkommen att kontakta oss.


Rolf Adolfsson

Specialist i allmän psykiatri

Aleris Specialistvård Renmarkstorget


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top