Vi söker dig som är sjuksköterska eller undersköterska till Aleris Basal Hemsjukvård

Vill du bli en del av vårt team?

Basal hemsjukvård är en del av Aleris Närsjukvård och våra kontor finns i Sollentuna, Upplands-Väsby Norra Region Stockholm.

Vi erbjuder ett arbete där små insatser har stor betydelse. Inom Basal Hemsjukvård får du möjlighet att ge en personlig och kvalitativ vård till patienterna. Ingen dag är den andra lik, och variationen i arbetet och mötet med olika människor är väldigt givande.

Hos oss får du möjligheten att bedriva en nära och patientsäker vård tillsammans med skickliga kollegor. Är du självständig med erfarenhet av arbete inom primärvård, hemsjukvård är det meriterande, om inte se det som en ny möjlighet att lära dig nytt.  Här kan du läsa mer om oss.

 

Varför arbeta hos oss?

Vår verksamhet arbetar med att hitta nya lösningar och utvecklingsmöjligheter där vi värnar om att vi alla ska må bra på arbetet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

 

 

Här nedan hittar du länkar till våra annonser. Du kan ansöka direkt i formuläret på respektive sida eller kontakta någon av oss om du har frågor.

 

Är du undersköterska som vill ta del av vårt arbete?

 

Vi söker också legitimerade sjuksköterskor. Vill du bli en av dem?

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Du når oss enklast via onlineformuläret på ledig jobbsidan eller e-post till:

Verksamhetschef martina.blomster@aleris.se

Enhetschef Sollentuna-teamet omar.wasoge@aleris.se

Enhetschef Väsby-teamet lovisa.callemo@aleris.se

Enhetschef för medarbetare natt sara.yasin@aleris.se

 

Välkommen med din ansökan!