Skip to Content

Remittentinformation Aleris Fysiologlab

Vi har korta svarstider och du som remitterar har i regel undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

För att vi snabbt ska kunna boka in våra patienter för undersökning och undvika felbokningar ber vi dig att skicka remissen direkt till oss. På remissen kan du även informera oss om patienten till exempel sitter i rullstol eller behöver tolk. Var vänlig notera även aktuellt telefonnummer till patienten. Patienten får kallelse per post inom ett par dagar.

Aleris Fysiologlab har avtal med Region Stockholm för klinisk fysiologi. Patienter boende utanför Region Stockholms behöver vanligtvis en godkänd betalningsförbindelse från sin hemregion.

Angående remisstopp sömnapnéutredning och behandling på Aleris Fysiologlab
På grund av att våra avtal med Region Stockholm för utredning och behandling av sömnapné upphör den 30 juni respektive 6 augusti 2020, så har vi tyvärr inte längre möjlighet att ta emot patienter för sömnapnéutredning och behandling. Vi hänvisar  till sömnapnémottagningen på Stockholm Heart Center (en del av Aleris sedan 1 april 2020) som har tilldelats det nya avtalet för sömnapnéutredning och behandling. 

Aleris Fysiologlabs övriga verksamhet finns kvar precis som tidigare.

Ackrediterade metoder Aleris Fysiologlab

Ackrediterade metoder

Vi strävar efter högsta kvalitet och arbetar enligt vårt ledningssystem som är miljöcertifierat enligt ISO 14001 samt våra kliniskt fysiologiska metoder som är av Swedac ackrediterat för provning enligt ISO/IEC 17025 med ackrediteringsnummer 10368.

Läs mer >

Aktuellt

Aktuellt

Här finns information som kan vara viktig för dig som remittent, t ex nyheter och information om eventuella driftsstörningar.

Läs mer >

Prislista

Prislista

Vill du att vi skickar vår prislista?

Läs mer >

Remisser/elektroniska remisser

Remisser

Här kan du ladda ner Aleris Fysiologlabs remiss (skrivbar pdf)

Läs mer >

Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >Sara Karlsson

Verksamhetschef

Verksamhetschef klinisk fysiologi Aleris Fysiologlab Folkungagatan, Sabbatsberg och Sophiahemmet samt astma och allergi Aleris Fysiologlab Sophiahemmet.

Issam Mohsen

Överläkare Klinisk fysiologi

Carl-Olof Ekman

Överläkare Klinisk fysiologi

Aleris Fysiologlab Sophiahemmet
Aleris Fysiologlab Folkungagatan

Riikka Rydman

Överläkare Klinisk fysiologi

Rana Alizadeh

Överläkare Klinisk fysiologi

Karun Korkmaz

Överläkare Klinisk fysiologi samt även kärl- och thoraxkirurg

Aleris Fysiologlab

Back to top