Skip to Content

Aleris Endoskopi City

Endoskopismottagningen i City är förlagd i samma lokaler som Gastromottagningen City vid Hötorget där vi bedriver mottagnings- och dagsvårdsverksamhet för patienter med mag-tarm sjukdommar. Alla läkare som arbetar hos oss är specialister i gastroentrologi och har lång erfarenhet av endoskopi. Våra sköterskor har hög kompetens och lång erfarenhet av arbete på endoskopienhet.

Endoskopiska undersökningar

Vi håller högsta medicinska kvalitet och utför endoskopiska undersökningar som exempelvis koloskopi, gastroskopi samt sigmoideoskopi. En endoskopisk undersökning är en undersökning där man med en kamera på en mjuk slang kan se hur mage och tarmar ser ut från insidan via en tv-skärm.

Undersökningen kräver att du som patient förbereder dig noggrant. Läs mer om våra endoskopiska undersökningar och hur du förbereder dig inför undersökningen

Remiss

För att komma på en undersökning hos oss måste du ha remiss. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. 

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras.

 

Aleris Endoskopi City

Utom telefontid går det bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen eller via Mina Vårdkontakter på 1177.

Om ditt ärende gäller personuppgifter eller uppgifter gällande din vård vill vi informera om att vi inte har möjlighet att besvara dessa frågor per mail pga sekretess.
Vill du boka tid hos oss hänvisar vi till våra telefontider eller 1177 Mina Vårdkontakter.
För övriga ärenden går det bra att använda vår e-post.

 

Information in different languages

Information in Arabic, English, Farsi, Serbian, Persian, Polish, Somali and Spanish. Read more

 

 

Back to top