Skip to Content

Mage- & Tarm

På vår privata mottagning för mage och tarm på Aleris Specialistklinik Hötorget utreder och behandlar våra erfarna gastroenterologer, mag-tarm specialister, dig med mag- och tarmproblem (från 16 år). Vi tar emot dig med sjukvårdsförsäkring.

Här undersöks och behandlas till exempel magsår, ulcerös kolit, Crohns sjukdom, irriterad tarm, IBS (Irritable bowel syndrome), halsbränna samt divertikelbesvär.

Mottagningen är modernt utrustad och vi utför endoskopiska undersökningar som koloskopi och gastroskopi. Vi har även möjlighet att genomföra endoskopiska undersökningar i lättnarkos.

Våra sjuksköterskor har alla mångårig erfarenhet av gastroenterologi och kan hjälpa till med rådgivning. Som patient hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och omhändertagande. Vi erbjuder också kognitiv beteendeterapi som behandling.


Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Besöksavgift för privatbetalande  
Nybesök 3 200 kr
Återbesök 2 000 kr

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Välkommen att kontakta oss.

 

Patientinformation  

 

Förberedelser 

Här kan du själv hämta och skriva ut dina förberedelser inför din undersökning, beroende på vilken undersökning du ska göra och vilket laxeringsmedel du blivit tilldelad.  


Integritetspolicy

För att Aleris ska kunna ge god och säker vård behöver vi behandla personuppgifter. Ta gärna del av Aleris Integritetspolicy här.

Läs mer >

Back to top