Skip to Content

Urologi

På Aleris Specialistklinik Hötorget i Stockholm hjälper vi kvinnor och män med sjukdomar och besvär i urinvägarna och könsorganen (män).

På Aleris Specialistklinik Hötorget arbetar erfarna specialister inom urologi. Vi utreder och behandlar kvinnor och män (från 15 års ålder och barn under 15 med genomgången pubertet) med sjukdomar och besvär i urinvägarna och könsorganen (enbart män).


Sterilisering män

Manlig sterilisering, vasektomi är ett mindre kirurgiskt ingrepp som innebär ett säkert skydd mot oönskade graviditeter resten av livet. Det är ett ingrepp som inte påverkar den sexuella förmågan. Läs mer om sterilisering här.

Pris vasektomi: 16 000 kr

Vi har korta väntetider till ett första läkarbesök. Välkommen att kontakta oss för att boka tid.


Operation

Urologmottagningen har en dagkirurgisk avdelning. Dagkirurgi innebär att du får lämna avdelningen samma dag som du opererar dig. 


Boka tid

Är du privatperson (över 16 år) är du välkommen och boka en tid genom att kontakta oss på telefon 08-58006510 eller fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök.

Välkommen att kontakta oss.

 

Om du önskar mer information om vasektomi, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.Integritetspolicy

För att Aleris ska kunna ge god och säker vård behöver vi behandla personuppgifter. Ta gärna del av Aleris Integritetspolicy här.

Läs mer >

Back to top