Skip to Content

Aleris Endoskopi Skärholmen

Aleris endoskopimottagning i Skärholmen är en del av Aleris. Vi utför undersökningar av mage och tarm. Vi har korta väntetider. Boka tid hos en specialist idag.

Endoskopiska undersökningar

Vi håller högsta medicinska kvalitet och utför endoskopiska undersökningar som exempelvis koloskopi, gastroskopi samt sigmoideoskopi. En endoskopisk undersökning är en undersökning där man med en kamera på en mjuk slang kan se hur mage och tarmar ser ut från insidan via en tv-skärm.

Undersökningen kräver att du som patient förbereder dig noggrant. Läs mer nedan om hur du förbereder dig inför undersökningen. Vi har tyvärr inte möjlighet att emot patienter för sövning. 

Remiss

För att komma på en undersökning hos oss måste du ha remiss. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. 

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. Läs mer om vår uppringningstjänst Tele-Q

 

Information om biobanken

Som patient behöver du ofta lämna prover, till exempel blodprov eller vävnadsprov. Prover tas också vid de hälsokontroller som landstinget erbjuder. Vissa prover sparas rutinmässigt i en så kallad biobank. Läs mer om vad det innebär.


Back to top