Skip to Content

Välkommen till Aleris mottagning online. 

Så här gör du för att boka ett besök:

1. Ring den enhet som du vill komma i kontakt med.  
I den gröna rutan, till höger på dator och nedan på mobil, hittar du kontaktuppgifter till de enheter om i nuläget erbjuder online besök. 

Vi svarar i telefon under telefontider och försöker hjälpa dig efter bästa förmåga. Bedömer vi att ditt besök går att göra online bokar vi in en tid åt dig hos en läkare eller behandlare. När vi bokat in dig kommer du få ett sms 

2. Öppna din bokningsbekräftelse som du fått på sms.
Här står all information som du behöver så som att ladda ner appen "vårdrummet" . 

3. Följ vår steg- för - steg guide nedan som guidar dig från att du får sms från oss till att du ansluter till ditt besök online. 

Denna tjänst har kommit till som en lösning i kristider. Hittar du inte den mottagning som du vill komma i kontakt med så kan den vara i processen att starta upp online besök. Målsättningen är att flertalet mottagningar ska kunna erbjuda vårdbesök online som ett alternativ. 

 

Steg för steg- så här kopplar du upp dig till ditt vårdbesök online. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Steg för steg- så här kopplar du upp dig till ditt vårdbesök online. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vi har sammanställt en steg för steg guide till dig som har bokat ett digitalt besök med Aleris vårdpersonal.

Läs mer >


70+ timmen

Nu i Covid-19 pandemin vill vi förenkla för er som är äldre och som inte bör röra er utomhus. Mellan klockan 10-11 måndag till fredag finns våra läkare tillgängliga för dig som är 70+ Välkommen!

Boka tid
Aleris börjar erbjuda digitala läkarbesök

Aleris börjar erbjuda digitala läkarbesök

Aleris Sports Medicine är först ut med att erbjuda digitala läkarbesök till sina patienter. Detta för att minska risken för smittspridning och för att patienter i riskgrupper i behov av läkarvård eller rehabilitering ska kunna fortsätta med sina vårdkontakter utan att riskera smitta.

Läs mer om vårdbesök online >

Karta över Sverige.

Kontakta Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. I Sverige hjälper vi dig från Umeå i norr till Malmö i söder.

Hitta din enhet
Back to top