Skip to Content

Välkommen till Aleris mottagning online. 

Så här gör du för att boka ett besök:

1. Ring den enhet som du vill komma i kontakt med.  
I den gröna rutan, till höger på dator och nedan på mobil, hittar du kontaktuppgifter till de enheter om i nuläget erbjuder online besök. 

Vi svarar i telefon under telefontider och försöker hjälpa dig efter bästa förmåga. Bedömer vi att ditt besök går att göra online bokar vi in en tid åt dig hos en läkare eller behandlare. När vi bokat in dig kommer du få ett sms 

2. Öppna din bokningsbekräftelse som du fått på sms.
Här står all information som du behöver så som att ladda ner appen "vårdrummet" . 

 

Denna tjänst har kommit till som en lösning i kristider. Hittar du inte den mottagning som du vill komma i kontakt med så kan den vara i processen att starta upp online besök. Målsättningen är att flertalet mottagningar ska kunna erbjuda vårdbesök online som ett alternativ. 

 


Aleris börjar erbjuda digitala läkarbesök

Aleris börjar erbjuda digitala läkarbesök

Aleris Sports Medicine är först ut med att erbjuda digitala läkarbesök till sina patienter. Detta för att minska risken för smittspridning och för att patienter i riskgrupper i behov av läkarvård eller rehabilitering ska kunna fortsätta med sina vårdkontakter utan att riskera smitta.

Läs mer om vårdbesök online >

Karta över Sverige.

Kontakta Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. I Sverige hjälper vi dig från Umeå i norr till Malmö i söder.

Hitta din enhet
Back to top