Skip to Content

Aleris hjälper dig till ett friskare och bättre liv genom att erbjuda tillgänglig specialistvård efter dina behov. Våra tjänster omfattar specialistvård och radiologisk bilddiagnostik i Sverige, Norge och Danmark.

Hos oss träffar du läkare och medarbetare som är specialister inom exempelvis ortopedi, gynekologi, ögon, gastro, fysiologiska undersökningar, sömn, psykiatri och rehabilitering.
Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Du kan komma till oss via en remiss från exempelvis din vårdcentral och för vissa besök kan du själv söka dig direkt till oss.

Vårdgarantin anger hur länge du maximalt ska behöva vänta på besök eller behandling innan du ska erbjudas vård hos annan läkare, mottagning eller vårdcentral. Mer information finns här.

Vi finns för dig.
Välkommen till Aleris!

 

 

Vad vi kan hjälpa dig med


Egenremiss

Egenremiss

För dig som söker själv utan remiss från vårdgivare.

Läs mer >

Remiss

Remiss

För dig som söker via din vårdcentral eller annan vårdgivare.

Läs mer >

Försäkring och privatbetalande

Försäkring och privatbetalande

För dig som har sjukvårdsförsäkring eller betalar privat.

Läs mer >


Här finns vi

Här finns vi

Aleris har verksamheter i hela landet, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Läs mer >


Nyheter

Aktuella ämnen i branschen. Här samlar vi nyheter, tips och berättar om forskning som vi bidrar till. Möt personal och patienter och se vad som är på gång på Aleris.

Läs det senaste >

Jobb & Karriär

Jobb & karriär

Här kan du se vilka tjänster som är lediga just nu. Välkommen med din ansökan!

Läs mer >

Forsknings- & utvecklingsfonden

Aleris Forsknings- och utvecklingsfond

Aleris vill med fonden främja en utvecklingsvilja och kompetensutveckling hos sina medarbetare genom att uppmuntra till att testa och förverkliga idéer. Samtidigt är det ett initiativ där  medel ur fonden ska ge patienter hos Aleris ett friskare liv. 

Möt stipendiater och läs mer om deras forskningsprojekt >

Integritetspolicy

Integritetspolicy

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Väl utvecklat ledningssystem enligt nationella ISO-standarder

Kvalitet, miljö & samhällsansvar

Aleris har ett väl utvecklat kvalitets- och miljöledningssystem enligt det internationella kvalitetssystemet ISO. Vi är medlem i FN: s Global Compact.

Läs mer >

Back to top