Skip to Content

Aleris vision är att leda vägen till morgondagens hälsa och vård. Genom innovativa lösningar skapar vi möjligheter till ett bättre och friskare liv samtidigt som vi bidrar till ökad tillgänglighet och samhällsnytta. Aleris är en skandinavisk vårdgivare med två miljoner patientbesök om året och bedriver specialistsjukvård på över 130 platser i Sverige, Norge och Danmark.


Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Du kan komma till oss via en remiss från exempelvis din vårdcentral och för vissa besök kan du själv söka dig direkt till oss.

Vårdgarantin anger hur länge du maximalt ska behöva vänta på besök eller behandling innan du ska erbjudas vård hos annan läkare, mottagning eller vårdcentral. Mer information finns här.

Vi finns för dig.
Välkommen till Aleris!

 

 

Vad vi kan hjälpa dig med


egenremiss-540x300.jpg

Egenremiss

För dig som söker själv utan remiss från vårdgivare.

Läs mer >

remiss-540x300.jpg

Remiss

För dig som söker via din vårdcentral eller annan vårdgivare.

Läs mer >

aleris-fors-priv-540.jpg

Försäkring och privatbetalande

För dig som har sjukvårdsförsäkring eller betalar privat.

Läs mer >BMA-5008.jpg

Jobb & karriär

Här kan du se vilka tjänster som är lediga just nu. Välkommen med din ansökan!

Läs mer >

stethoscope-on-table.jpg

Aleris Forsknings- och utvecklingsfond

Aleris vill med fonden främja en utvecklingsvilja och kompetensutveckling hos sina medarbetare genom att uppmuntra till att testa och förverkliga idéer. Samtidigt är det ett initiativ där  medel ur fonden ska ge patienter hos Aleris ett friskare liv. 

Möt stipendiater och läs mer om deras forskningsprojekt >

472383.jpg

Integritetspolicy

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

blad_natur_1200x700.jpg

Kvalitet, miljö & samhällsansvar

Aleris har ett väl utvecklat kvalitets- och miljöledningssystem enligt det internationella kvalitetssystemet ISO. Vi är medlem i FN: s Global Compact.

Läs mer >

Back to top