Skip to Content

Snabb hjärtablation kostnadsfritt

Välj hjärtablation hos Aleris i Köpenhamn kostnadsfritt och slipp onödig väntan.

Som folkbokförd i Sverige, har du rätt till sjukvård även i andra EU/EES-länder. Betalningen sker via Försäkringskassan i Sverige.

Aleris i Sverige har arbetat för att göra det enkelt för dig att få kostnadsfri hjärtablation på Aleris-Hamlet Hospitaler i Köpenhamn. Det betyder bl a att du inte behöver betala eller lägga ut några pengar själv för behandlingen.

Hur kan Aleris hjälpa dig?

  • Kostnadsfri behandling inom få veckor
  • Våra konsulter i Malmö kan hjälpa dig med behandling i Köpenhamn
  • Vi hanterar allt praktiskt runt betalningen 

Kontakta vår kundservice på telefon 010-169 00 20 för information och rådgivning så hjälper vi dig så att du får en snabb behandling. 

Aleris har specialiserat sig på hjärtablation

På Aleris i Danmark har vi et team av specialister på hjärtablation som utför ablationer för hjärtrytmrubbningar (RFA-behandling) med den senaste tekniken. Vår specialistläkare är bland Danmarks ledande specialister inom medicinsk och kirurgisk behandling av hjärtrytmrubbningar.

Ablation för hjärtrytmrubbningar i full narkos

På Aleris-Hamlet utför vi, som en av de enda sjukhus i Danmark, ablationer för hjärtrytmrubbningar (RFA) enbart i full narkos. Det innebär att vi kan arbeta mer precist och effekten av behandlingen är därför bättre dokumenterad. Samtidigt är det mycket mer bekvämt för dig som patient då du mår bättre omedelbart efter behandlingen. 

Få en bättre livskvalitet

Våra specialister kan behandla de flesta hjärtrytmrubbningar effektivt med ablation, även kallad RFA-behandling eller radiofrekvensablation. Det är en behandling som innebär att de allra flesta blir symtomfria utan medicin och samtidigt får tillbaka sin livskvalitet.Back to top