Skip to Content

Aleris Specialistvård Arkivgatan

Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg är en specialistläkarmottagning för dig som har privat sjukvårdsförsäkring samt företag som vill erbjuda hälsoundersökningar för sina medarbetare. Vi tar även emot privatbetalande kunder på de flesta av våra mottagningar.reception_arkivgatan.jpg

 

Unikt utbud

Vi på Aleris vill ge dig som kund bästa möjliga service. Aleris Specialistvård Arkivgatan i Göteborg erbjuder ett unikt utbud av hälso- och sjukvårdsservice i en trevlig miljö. Här möts du av erfarna specialistläkare och sjuksköterskor som erbjuder förebyggande hälsovård och snabb hjälp vid sjukdom och vid lättare akuta sjukdomssymptom. Vi har mottagningar för allmänmedicin, hud, gynekologi, kardiologi, hälsoundersökningar, kirurgi, neurologi, ortopedi, psykiatri, vaccination och öron, näsa, hals. 

Försäkringsmottagningen

På försäkringsmottagningen erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar. Här möter du specialistläkare, KBT-terapeut och dietist under ett och samma tak. Som försäkringskund har du goda möjligheter att vara kvar på vår mottagning även om du skulle ha behov av någon annan specialistläkare i ditt försäkringsärende.

Vi vill ge dig en god och effektiv vård och vi strävar alltid efter att skräddarsy ditt besök. Vi samarbetar med Aleris röntgen där vi har möjlighet att ordna snabba tider och Aleris egna laboratorium Medilab. Vår försäkringskoordinator har lång erfarenhet både som sjuksköterska och från arbete på försäkringsmottagning. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

Vill du komma till oss? Kontakta alltid ditt försäkringsbolag. Ange att du vill komma till Aleris Specialistvård Arkivgatan.

Hälsoundersökningar

När det gäller hälsoundersökningar erbjuder vi standardundersökningar, specialundersökningar och fördjupade hälsoundersökningar som inkluderar röntgen och magnetkameraundersökning. Inom Aleris finns även röntgen och laboratorium vilket innebär att vi kan erbjuda en kvalitetssäkrad och smidigt vårdkedja. 

Centralt i Göteborg

Vi finns centralt i Göteborg på Arkivgatan 9D, alldeles bredvid Landsarkivet. Kommer du med bil är infarten från Geijersgatan, genom portalen. Parkering finns på innergården på baksidan av den nya byggnaden.

Välkommen att kontakta oss.


Läkarintyg för livförsäkring

När du ska teckna en livförsäkring eller pensionsförsäkring krävs det oftast att du genomgår en hälsoundersökning för att få ett läkarintyg. Vi erbjuder samtliga undersökningar som försäkringsbolagen önskar.

Läs mer >

Våra samarbetspartners

Vill du söka vård hos oss via din sjukvårdsförsäkring? Kontakta ditt försäkringsbolag och ange att du vill ha tid på Aleris Specialistvård Arkivgatan. Vi fram emot att hjälpa dig på bästa sätt.

Läs mer >

Information om priser Aleris Specialistvård Arkivgatan

Här finns information om våra vanligaste hälsoundersökningar.

Läs mer >


Agata Bohlin

Specialist i hudsjukdomar

Aleris Specialistvård Arkivgatan

Andreas Runge

Ortoped

Aleris Specialistvård Arkivgatan

Elisabeth Ingelhammar

Specialistläkare i gynekologi och obstetrik

Aleris Specialistvård Arkivgatan
Aleris Specialistvård Axesshuset

Ioan Botas

Specialistläkare i Allmänmedicin

Aleris Specialistvård Arkivgatan, Göteborg
Aleris Specialistvård Borås

Jan Dalenbäck

Docent Kirurgi

Aleris Specialistvård Arkivgatan

Janusz Marcickiewicz

Överläkare, Med.Dr. Gynekologi

Aleris Specialistvård Arkivgatan

Back to top