Peter Ångman

Föreståndare / Ungdomscoach Aleris Målet

070-267 55 93
peter.angman@aleris.se

Peter Ångman har arbetat på Målet sedan 2008. Han är lärare i grunden och har i många år arbetat med barn i behov av särskilt stöd. Svåra samtal och aggressionsproblematik är något han har utbildat sig i och arbetat med både på Målet och i sitt tidigare yrkesliv. Att känna av och balansera såväl unga som vuxna är en av Peters styrkor. Peter är även utbildad i missbruksbehandling. De strukturerade samtalen kring drogproblematik utgår från MI och CRA – Community Reinforcement Approach.

Peter är en av "äventyrarna" på Målet. Det märks att han parallellt med undervisning och coachning arbetat mycket med att utföra och arrangera äventyrliga aktiviteter.

"- Äventyr med en smula adrenalin är en viktig ingrediens i livet för mig och för många andra. Att göra spännande saker tillsammans med andra människor är både roligt och relationsskapande. Jag delar gärna med mig av min motivation till äventyr, men viktigast av allt är att hitta sina egna "äventyr". Jag tror att det är viktigt för att få en bra balans i livet!"

Till toppen av sidan