Sara Renklint

Ungdomscoach Aleris Målet

Sara Renklint började arbeta på Målet år 2011.

Hon har en examen från psykologprogrammet vid Umeå universitet, vilket innefattar terapeututbildning inom såväl KBT som PDT (steg 1). Hon har även utbildning i motiverande samtal (MI) och Community reinforcement approach (CRA) som används för att strukturera samtal kring drogproblematik. Utöver sitt arbete som coach arbetar Sara specifikt med samtalsbehandling för de ungdomar som önskar det.

Sara är en person som ständigt söker nya utmaningar och gillar att prova på det mesta. Hon drivs av en nyfikenhet, som har fört henne till allt från körsång till snowboardåkning. Sara tycker att det är viktigt att hela tiden fortsätta söka nya inslag i livet. Detta måste inte utspela sig i Sverige, utan livets resa får gärna ta Sara till nya länder och kulturer.

”Personlig utveckling kan se ut på olika sätt men en glöd för att vilja utvecklas tror jag är viktig för att må bra. En vilja att utvecklas och gå vidare i nya spår är central inom förändringsarbete och jag är gärna den som står bredvid ungdomen genom/i denna resa.”

Kontakt:

070-689 81 40
sara.renklint@aleris.se

Till toppen av sidan