Jessica Kauppi

Regionchef Målet Ensamkommande Stockholm - Mitt samt Aleris Lindalen

070-362 66 45
jessica.kauppi@aleris.se 

Jessica Kauppi är utbildad socionom sedan 1997 och har därefter utbildat sig inom coachande ledarskap. Jessica har lång erfarenhet inom ungdomsområdet och har tidigare arbetat som fritidsledare, kurator, fältare, drogsamordnare, projektledare, socialsekretare och enhetschef.

Idag arbetar Jessica som regionchef i Stockholm/Uppsala området. Det huvudsakliga arbetet går ut på att skapa förutsättningar för medarbetarna att göra ett bra jobb för de unga som är inskrivna i verksamheten, att skapa kontaktytor till uppdragsgivare samt att arbeta långsiktigt med utveckling, organisation och kvalitet för de verksamheter hon ansvarar för. Inom Jessicas verksamhetsområde finns öppenvård och stödboenden för unga samt boenden för ensamkommande flyktingungdomar.

”Min drivkraft är att så många unga som möjligt ska få chansen att utvecklas och mötas av det förhållningssätt som våra professionella coacher erbjuder. Vår tro på ungas inre kapacitet och förmåga att göra kloka val, med rätt stöd och uppbackning från vuxenvärlden, är vägledande för hela vårt arbete och är också anledningen till att jag idag väljer att arbeta inom Aleris”

Till toppen av sidan