Skip to Content

Aleris Röntgen Annedal

Här på Annedalskliniken på Medicinareberget i Göteborg utför vi undersökningar med magnetkamera, datortomografi och konventionell röntgen (till exempel skelett- och lungröntgen). Vi har korta väntetider, hög servicenivå och finns i nya moderna lokaler.

Vi erbjuder

På Aleris Röntgen Annedal i Göteborg erbjuder vi MR-undersökning (magnetkameraundersökning, i folkmun även kallad magnetröntgen) med 3Tesla magnetkamera, CT-undersökning med den senaste typen av datortomograf och utför konventionella röntgenundersökningar i vårt moderna digitala röntgenlab. Vanligtvis kan vi erbjuda tid till samtliga undersökningar inom en vecka.

Med avdelningens 3Tesla Magnetkamera kan vi erbjuda den mest avancerade funktions- och bilddiagnostiken för kliniska undersökningar och forskningsuppdrag. Flera forskningsuppdrag genomförs idag på kliniken, bl a inom funktionell MR (fMRI).

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenavdelning under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket.

Boka tid

Lättast bokar du tid för magnetkameraundersökning (MR), konventionell röntgenundersökning, eller datortomografiundersökning (CT) genom att kontakta kliniken direkt under dagtid på vår bokningstelefon, via fax eller e-post. Se kontaktuppgifter i menyn till höger. Så snart vi mottagit din beställning via remiss eller på annat sätt så återkommer vi med en kallelse.

Vårdavtal

Inom privat vård har vi avtal med de flesta försäkringsbolagen på den svenska försäkringsmarknaden. Inom offentlig vård har vi kökortningsavtal med Västra Götalandsregionen.

E-post rontgenannedal@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss per telefon.

Välkommen!


Patientinformation

Patientinformation

Aleris Röntgen

Här hittar du information om remisser, avgifter, sjukförsäkring och hur du kontaktar de ansvariga för denna verksamhet. Du kan även läsa mer om hur du lämnar synpunkter samt läsa om vårt kvalitets- och miljöarbete.

Patientinformation >

LÄS MER
Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >


Ulrika Ask

Verksamhetschef

Verksamhetschef Aleris Röntgen Sverige, exklusive Stockholm.

Anders Berntsson

Neuroradiolog och medicinskt ansvarig

Aleris Röntgen i Sverige exkl. Stockholm

Lars Ahlander

Affärsområdeschef

Aleris Röntgen

Narine Geghamyan

Cheffysiker

Aleris Röntgen

Annika Stalebrant

Marknadschef

Aleris Röntgen, Aleris Fysiologlab och Aleris Medilab

Hassan Safaei

Inköpschef

Aleris Röntgen samt T.f områdeschef Aleris Röntgen Handen och Rosenlund

Back to top