Aleris Röntgen Annedal

Här på Annedalskliniken på Medicinareberget i Göteborg utför vi undersökningar med magnetkamera, datortomografi och konventionell röntgen (till exempel skelett- och lungröntgen). Vi har korta väntetider, hög servicenivå och finns i nya moderna lokaler.

Vi erbjuder

På Aleris Röntgen Annedal i Göteborg erbjuder vi MR-undersökning (magnetkameraundersökning, i folkmun även kallad magnetröntgen) med 3Tesla magnetkamera, CT-undersökning med den senaste typen av datortomograf och utför konventionella röntgenundersökningar i vårt moderna digitala röntgenlab. Vanligtvis kan vi erbjuda tid till samtliga undersökningar inom en vecka.

Med avdelningens 3Tesla Magnetkamera kan vi erbjuda den mest avancerade funktions- och bilddiagnostiken för kliniska undersökningar och forskningsuppdrag. Flera forskningsuppdrag genomförs idag på kliniken, bl a inom funktionell MR (fMRI). 

Drop-in 

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenavdelning under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

Boka tid

Lättast bokar du tid för magnetkameraundersökning (MR), konventionell röntgenundersökning, eller datortomografiundersökning (CT) genom att kontakta kliniken direkt under dagtid på vår bokningstelefon, via fax eller e-post. Se kontaktuppgifter i menyn till höger.

Så snart vi mottagit din beställning via remiss eller på annat sätt så återkommer vi med en kallelse.

Vårdavtal

Inom privat vård har vi avtal med de flesta försäkringsbolagen på den svenska försäkringsmarknaden. Inom offentlig vård har vi kökortningsavtal med Västra Götalandsregionen. 

Kontaktuppgifter till ansvariga Aleris Röntgen Annedal

E-post rontgenannedal@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss per telefon. 

Välkommen!
Till toppen av sidan